:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

24 November, 2008

A.P.A.K.A.H ? ? ?


rilex.. rilex.. jgn terkejut..
aku bertunang?
aku kawen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

semestinye la TIDAK.
jangan panic! aku masih solo ek.. hahahhaa..
walaupun aku pakai baju mengikut tema.. kaler ijau..
match dgn hantaran n bilik.. tp bukan aku..

TAPI

kawan aku ni ha...

Dayang..
die yg bertunang.. aku tumpang posing je td tuh..
hehehhee..
majlis pertunangan ni pada 26 Oktober 2008 lepas.
ramai gak yg dtg meraikan. meriah. macam org nikah..
Dayang bertunang dgn sape?? dengan kengkawan mase sekolah dulu..
aku ni la yg menemankan dorang ni berdating..
Alhamdulillah..
jadi jugak akhirnya..
to Dayang, semoga berbahagia selalu.

21 November, 2008

aku nk kawen

ye ke?? hahahaha.. tibe2 je rase nak kawen.. tp bukan senang kan.. mcm2 nk diuruskan.. malas la nk fikir skrg.

19 November, 2008

Alhamdulillah..

"kak, result ISAC dah kuar! akak dah cek lom??"
(tenkiu ye Halimah sbb bg tau!)

berdebar2 sgt.. mase tu on d way nk g makan. singgah bank cucuk duit. menggigil2 tangan time tu. hahahha.. sepul tlg cek via hp. then mase tu rase xnak tau je result.. tp bile die bace no sijil, aku tau yg aku LULUS!!

x caya? tengok bawah ni..

(x nampak??click pd gamba utk lihat lebih jelas)


Syukur Alhamdulillah..


12 November, 2008

ISAC ~ INTAN




~ jumpe mase exam ISAC.. (atie, farah n rina). nana dh balik awal..

huhuhu.. aku x suke exam tu.. susah gak la.. susah ke?? bukan la susah, tp mencabar kut..

hahahhaha.. risau plak nk tunggu result.. ape pun, aku dh cuba yg terbaik! skrg ni juz nk tunggu g induksi je.. InsyaAllah, bulan Jan 2009 sah jawatan.. :)

bila sedih..

bila sedih..

"ku teringat hati
yang bertabur mimpi
kemana kau pergi cinta
perjalanan sunyi
engkau tempuh sendiri
kuatkanlah hati cinta"

hahhahah.. kelakar la..

aku sedih ke?
watpe nak sedih?
xde ape yg nak disedihkan..

i'm ok.. i'm a big girl.. n big girl not cry..

hahhahaa..

rilex la fiza.. apehal mcm ni..??

t.a.p.i

aku rase sedih.
nape?
nak nangis..

sebab ape ek?
cemburu? --> tak
rindu? --> tak
sakit hati --> tak

ptg td adik tepun.. smlm aku lupe nk tepun die, so, arini die tepun. rindu kt adik. tp bile aku depan mata die, die buat x tau je. time xde, baru nk carik aku. hahhaa.. adik2...

hehehehe..


hehehehe..

smlm baru dapat mende alah ni. dah lame order.. tp x lekatkan lg kt bilik.. x sempat..
~ seronok.! tp t/jwb jg semakin besar.. sebaik 'mak' ok..

10 November, 2008

http://pinbaju-online.blogspot.com

oh ya, lupe plak. aku baru je launch blog bisnes aku.. jemput la singgah ek..

http://pinbaju-online.blogspot.com/

sblm ni aku mmg jual brooch. bisnes kecik2 je.. cuma skrg ni aku 'online' kn bisnes ni.. tp klu sesape nk beli brooch bukan melalui online nih, bleh je.. klu ade mase, aku dtg la bawak brooch2 ni. blog ni sbnrnye utk memudahkan sesape yg berada jauh dr aku. hehehe..

serba sedikit psl brooch aku.. murah2 je sume ni.. harga serendah RM3. bleh discount2 lg.. ade mcm2 paten kt sini.. x reti nk explain lebih2 lg.. so, singgahla 'kedai' aku ek.. lihat sendiri.. n tolong la promote kt kengkawan tuh ek..

by d way, thanks 4 ur support, n inilah hasilnya.. TQVM.

nak ATAU tak??

nak buat KEJE ke tak?
nak MAKAN ke tak?
nak pegi MEETING ke tak?
nak sambung BLAJA ke tak?
nak keje PART-TIME ke tak?
nak BISNES ke tak?
nak jumpe KAWAN2 ke tak?
nak balik KAMPUNG ke tak?
nak g amek GAMBA ke tak?
nak kemaskini FILING ke tak?
nak BALIK umah ke tak?
nak TIDO ke tak?

ishk.. aku macam nak GILO. adooiiii.. tulun2! tension. malas. penat.
ape nk jadik ni? entah la..

A Batch To Remember

dlm buku ni ade sume alamat geng2 DSK.. no fon rasenye ramai dh bertukar2. juz alamat je yg still same, sbb dlm ni gune alamat kampung. so, kpd sesape yg teringat kat aku ni, update la details terkini ek. xmo lost contact..

Ayat-ayat Cinta (Rossa)

desir pasir di padang tandus
segersang pemikiran hati
terkisah ku di antara cinta yang rumit

bila keyakinanku datang
kasih bukan sekedar cinta
pengorbanan cinta yang agung
ku pertaruhkan
maafkan bila ku tak sempurna
cinta ini tak mungkin ku cegah
ayat-ayat cinta bercerita
cintaku padamu
bila bahagia mulai menyentuh
seakan ku bisa hidup lebih lama
namun harus ku tinggalkan cinta
ketika ku bersujud

dah tengok citer Ayat-ayat Cinta??

dah bace novel Ayat-ayat Cinta??

~ sesuatu yang menarik ~


kataku dlm hati

dah lame giler x update blog.. bz lately. keje byk sgt..

x tau ape nak diciterkan dlm ni..
x tau ape yg difikirkan saat ni..
x tau ape yg patut aku buat ketika ni..
x mengerti kenape mesti jadi mcm ni..

kerana diri sendiri??
kerana teman??
kerana kekasih??
kerana sahabat??
ATAU
kerana keluarga??

biarkan.. soon, everything will be ok..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails