:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

28 May, 2010

Alhamdulillah..


Alhamdulillah..
dah selamat semuanya..


mmy janji ;
mmy akan jadi isteri yg terbaik..
mmy akan jaga ddy sampai akhir hayat..
mmy akan selalu sayang ddy..
mmy tak akan marah2 ddy..
mmy akan masak sedap2 supaya ddy + buncit lagi..
mmy akan jaga rumah tangga kita..

doakan kebahagiaan kami ya !!


:: aritu wat auto-post utk 28 Mei 2010, tp x jadi pulak.. huhu.. so, post balik arini.. ::

23 May, 2010

[sticky n3] ~ Jemputan Ke Majlis Perkahwinan Fiza & Saiful

sticky mode!!
plz scroll down 4 d latest post.
tQ

click to enlarge

semua dijemput hadir.

Tarikh :
29 Mei 2010
Masa :
11.00 pagi - 4.00 petang
Tempat :
No. 27, Kampung Geduhom Dangi,
73100 Johol,
Negeri Sembilan.
Tel :
016-217 2797 

kepada sesiapa yang berminat utk mendapatkan kad sebenar, sila emelkan kepada nurhafizah.matsah@gmail.com
atau sms ke 016-217 2797

cepat2.. selagi masih ade kad!!

~ sy start cuti 24 Mei 2010, means sy x online lagi lepas tu. ok ~

tQ

21 May, 2010

Spa - Kursani (Traditional Massage & Spa) For Men


Kursani
Traditional Massage & Spa

[spa utk LELAKI]

~ klik sini untuk maklumat lanjut ~

No. 24, Jalan SS 15/4,
47500 Subang Jaya,
Selangor.
03-5632 4716
03-5636 9327

73-5, Jalan 2/27 F,
Pusat Bandar Wangsa Maju,
Kuala Lumpur.
03-4142 9701
03-4142 9706

19 May, 2010

Update ~ Pusat Kecantikan Baiduri


update :

Pusat Kecantikan Baiduri
No. 3339-1, Tingkat 1,
Jalan 18/32,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.
012-344 9417 @ 03-8945 8209

senarai harga rawatan leh rujuk kat sini.

rawatan yang ditawarkan :


promosi skrg ni :


aritu aku & intan g wat facial kat sini. ade snap gamba dlm saloon ni, tp tah mane aku letak.
ok gak service dia. saloon dia pun not bad.
ramah tul kak sue tu.
facial + rawatan resdung yg aku wat tu RM35

InsyaAllah dlm minggu ni nak amek pakej B tu.

18 May, 2010

~ edisi edar kad jemputan ~



sekotak kad jemputan yang nak diedarkan.


nama & alamat yg diprint atas ketas sticker
tulisan x lawa.. print lawa & cepat. hehhee


sampul kedua (luar) yg aku gunakan. nak jimat setem.. klu gune sampul kosong ni leh gune setem 30 sen. klu tak, aku kene tepek setem 50 sen.
(sampul ni rembat kt opis.. hehehe.. tp ni sampul lama. tu nama lama opis yg skrg ni. Institut Kajian Perladangan dah x wujud kat upm lagi.. sampul ni mmg dh x gune lagi dah.. so, biar la aku manfaat kan.. hehehe)


cik bun si tukang tulis nama kt sampul sebenar (dalam). hehhehe..


cik intan yg banyak membantu.. (dan menyibuk. hahhaha)


kad yang dah siap & ready to post.

ade sebahagian lagi kad yg masih belum diedarkan. ada yang x dapat alamat lagi & ade yang masih x sempat nak bagi by-hand.

** minggu ni sangat bz siapkan kad **

17 May, 2010

tamat sudah sem 1

Alhamdulillah..
tamat sudah sem 1
ade lagi 9 sem !!
*
*
*
larat kah nak bace buku?
mampu kah nak siapkan keje skolah?
tamat kah pengajian nanti?

InsyaAllah

-kak jannah-taa-fiza-

team yg macam bagus !
haahaha..
* x study
* keje skolah wat las minit
* exam kuar cepat
hahaha..
memang bagus kan?

-jesima-teha-jaslina-
(kdg2 aku kompius mane 1 jes, mane 1 jas)

team yang cemerlang !
ni betul2 punye cemerlang ni..
hehehe
* rajin study
* keje skolah wat cecepat
* x penah kuar exam awal, even dah siap
hehehhee..
memang cemerlang kan?

ape pun..
kitorang tetap kawan..


jumpe next sem ye kengkawan.. hope still cukup 6. ok!

08 May, 2010

~ dapat AWARD lagi ~

thanks cik elya elmo !

gojes kah aku?? hahhaa..

aku nak pas award ni kat :

1. kak shima
2. fetty
3. ryn
4. fieza
5. ta'a
6. kak jannah
7. semua blogger yg gojes !

-sila amek-

07 May, 2010

Door Gift ~ Mini Mug + Deco Plate


door gift yg aku akan masukkan dlm paper bag ini + Surah Yassin ini.

-mini mug-

harga utk mini mug ni murah je.. RM 0.95 je. betul ! x tipu.

+ ini utk VIP & utk sesape yg sign guest book
(tp limited unit ye.. sape cepat, dia dapat)


-deco plate-

nak deco plate ni, sign guest book ye..
so, bleh la dpt sepasang.. mug + alasnye..

aku beli dua2 ni kat Basket Lab Creative (BLC)

05 May, 2010

Spa - Spa Nana (Salun Muka & Rambut)


lagi pasal SPA..

Spa Nana
No. 330, Jalan 18/3,
Taman Sri Serdang,
43300 Seri Kembangan,
Selangor.
Cawangan : PKNS, Bangi
012-243 4728 / 012-629 1615

* depan SMK Sri Serdang
* Sebaris dgn Chop & Steak lama

click to enlarge

03 May, 2010

Spa - Pusat Kecantikan Baiduri


lagi 1 tempat untuk memanjakan diri.
yg ni aku juz amek gamba banner je.
x naik spa tu sebab tutup
so, facility nye pun x tau camne..

leh call atau dtg kedainye.

kedai ni kat tingkat 1
atas Jabatan Pendaftaran Negara cawangan Seri Kembangan
blok menghadap padang
sebaris dengan Klinik Penawar
eh, lupe plak, ni kat Sri Serdang ye..








* nampak ade yg lebih murah kat sini klu nk bandingkan dgn Jelita Mas. tp dua2 tempat ade specialnye kan.. pandai2 la pilih ye..

~ malang hari ini ~

tayar kete aku bocor! sakitnye hati. 
depan dan belakang.
pakej aku dapat!
memang melepet abis la tayar.

aku parking kt tepi jalan, hujung blok umah.

-tayar depan-

-tayar belakang-

aku n intan try la nk tukar tayar depan tu malam tadi. tp nk bukak skru (aku x tau la ape name dia) ketat giler.. pueh melompat2 atas besi tu, sikit pun x gerak skru nye.. 
aku cuma berjaya 'jek' kete je.. hahhaa..

t/hari td, cik bun tolong bukak skru tu, nak g bengkel anta tayar je la kan.. tp x dpt gak.. mmg ketat giler. sudahnye, skru tu pecah.. sila percaya.

-bila pecah, langsung xleh bukak-

sudahnye, panggil la pomen dtg umah aku ..

-pakai hammer bagai nak bukak skru tu-
*
*
*
tayar belakang bocor sebab ade skru kecik nih.

-kecik je skrunye-

tp yg tayar depan tu xde bocor ke ape ke.. elok je.. g bengkel, dh cek sume, cuma angin je xde..
mmg sakit ati.. angin abis tayar tu.. aku ingat tayar tu pecah ke ape ke.. 
klu pecah mmg kene tukar tayar la jawabnye..

semenjak 2 menjak ni, kete asek bocor je.. rasenye tayar depan tu baru je tukar. x sampai 3 bulan..
tayar baru tu, bukan tayar 2nd hand.

tp sebaik la kan tayar tu ok je..

tp yg peliknye.. camne angin tu leh habis??

apakah aku kene sabotaj??

huahuahuaa...

* lupe nak amek gamba cik bun yg mandi peluh mase bukak skru tu ~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails