:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

31 May, 2011

kadang2 saya memang tidak paham !

rase sedih sangat..
niat kita ni nak menolong dia
tapi dia..?
ada pikir pasal kita?
tak de kan..?
suruh buat sendiri tak nak..
banyak sangat alasan..
nak yang senang je..
lepas tu menyeringai sana sini
tension betul kalau ada orang yg macam ni..
tak pe la..
tak nak sudah..
cari je yang lain..
yang betul2 minat & kerja dengan ikhlas.

30 May, 2011

Alahai..

hmm..
susahnye klu buat 2 keje dalam 1 masa ni..

ape jalan yang terbaik ek?
berterus-terang..?
dia ok ke?
tak kut.. 
dia tu lain sikit..

camne nak buat ni..??

apply cuti awal pun x boleh.. 
banyak tanya..
mungkin sebab apply awal sangat kut..
tapi dia x luluskan sekali gus..
secara berperingkat..

kalau EL lagi la dia x suka..

hmmmm..

pindah jabatan?
mungkin ok..
sebab dah lame dah pun kat sini..
tapi kang kalau dapat yang lagi cerewet camne?
risiko tue..

skrg baru nak masuk bulan 6.. 
lame lagi nak menghabiskan tahun ni..

tapi kan.. 
sekurang-kurangnya saya dah plan cuti saya..
saya siapkan kerja2 saya..

tapi saya tau..
cuti rehat bukan hak mutlak, tapi cuma keistimewaan sahaja..

sukati dia la nak luluskan ke tak..
tapi, selama ni, dia x pernah pulak x luluskan cuti..
semua lulus je..
susahnya nak faham dia ni..

alahai boss..

09 May, 2011

ape nak buat lepas ni?


ape aku nak buat lepas ni ..?

  • siapkan keje skolah ekonomi
  • study utk final exam
  • prepare utk wedding ujung minggu ni
  • update blog (bridal & personal)
  • siapkan keje2 yg tertangguh @ opis
  • prepare utk audit ISO
  • ubahsuai bilik @ opis ni.. (naik muak dah dok tempat nih)
  • kemas umah
  • planning untuk buat kelas mekap & photoshoot koleksi baju2
  • planning everything about anniversary & birthday

banyak giler nak kene buat..
yg mana satu nak dulukan pun aku x pasti..
yg penting, aku semakin tertekan !
tension giler !!

05 May, 2011

mana incik semangat saye??

mane la incik semangat nih..??
hmmm..
masih belum ada mood nak menyiapkan keje skolah yg sepatutnya aku anta 30 april lepas..
huhuhu
masih lagi terkontang kanting menaip..
kejap2 backspace.. kejap2 delete..
bila nak siap pun x tau..

final minggu depan..
haram jadah x baca buku lagi..
bz prepare utk next wedding..
plan ujung minggu ni nak wat study group dgn teha..
dapat belek buku kejap pun jadi la..

tolong la rajin cik puan fiza oii..
pelis la..
dah nak abis sem 3 dah pun haa..
tolong la sedar diri sikit..
kasi lempang sikit kang baru tau ~


03 May, 2011

sekarang ni..

lame giler x hupdet blog.. <-- ayat biasa setiap kali nak mula. :p

sekarang ni bz giler !
hadoii.. rase mcm x cukup 24 jam yg ada..

keje skolah masih ada 1 lg yg tertangguh. dah lambat.. masa makin suntuk.. lg seminggu final pulak..
huhuhu.. nak peluk laki i pun x sempat tau. hahahaha

bila la dpt cuti panjang ni.. susah betul klu nak jadi multi-tasking ni ;p
17 mei public holiday.. ingat nak hornymoon honeymoon dgn laki i, tp x plan pape pun lagi..
20 mei pulak besday dia..
28 mei anniversary.. setahun dah pun.. sekejap je rase..

tibe2 lak rase sedih.. hmmmm
rase rindu pada kehidupan dulu..

mesti seronok klu kita selalu ada masa untuk orang yg kita sayang kan..?


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails