:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

29 November, 2012

32 minggu sudah..

salam

kandungan dah pun masuk 32 minggu
tapi ramai yg cakap perut kecik..
berat baby masa scan 30 minggu aritu cuma 1.2 kg shj.
risau jugak.
tapi as long as Dr. ckp saiz baby ok, normal
lega la sikit..

masa sangat cepat berlalu
persiapan masih belum lengkap sepenuhnya
hujung minggu ni ada baby expo kat mid-valley
tapi rasanya tak dapat pegi..
tak de masa..
wedding full this weekend.
hmmmm..

persiapan barang2 baby & barang2 mummy lom complete sepenuhnya..
tapi overall barang2 penting dah ready
tinggal barang2 besar je lagi..
baju2 semua lom cuci lagi
n blom pack masuk beg utk simpan dlm bonet
huhuhuhu..
tak tau bila sempat nak buat semua tu..

barang2 yg last2 ni semua beli online saje.
tak survey pun. malas.
google, jumpa, terus beli
dulu tersangat la rajin wat survey
tengok blog mana yang jual murah
tapi sekarang, haram..
malas dah nak pikir..
asalkan barang ada.

gambar barang2 yg nak update dlm ni pun tak amek lagi.
nanti la ye..

02 November, 2012

barut baby pulak..

aritu ye ye je cakap tak yah dan tak perlu beli barut baby sebab ada orang nak bagi kan.. 
sudahnye beli jugak..
pigidah!!
bukan apa, tak dapat menahan godaan barut baby yg comel2 ni..
warna yg comel :)

cerr tengok.. 






beli/ tempah online kat My Baby Comel

beli 2 set je.. 
1 set ada 5 helai. so, dah ada 10 helai..

beli jenis tali & jenis zap on, size M.

harga :

jenis tali (size M) : RM 24/ set
jenis zap on (size M) : RM 25/ set
pos laju : RM 6

JUMLAH : RM 55.00

sangat senang berurusan dengan kak mazlin.
emel pun cepat je reply..

barut yg diterima pun sangat cantik & tak sabar plak nak pakaikan kat baby!
sure lagi comel :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails