:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

21 November, 2014

Kitchen Cabinet by Intech Kitchen [3] - saiz & ukuran

Assalamualaikum.

kepada yang nak tau saiz/ ukuran KC, boleh refer sini ye.. 

ni utk dapur saiz 20 x 9 kaki.


tu semua item/ accessories yg termasuk dlm KC kite tu :)

5 comments:

Sholihah said...

nnti jgn lupe tepek gmbr.. heheheheh

f.i.z.a said...

lupe je nak snap.. hikhikhikhik..

dally laddy said...

Salam sis, boleh saya tahu cost KC and extend dapur belakang Rumah sis berapa? N if boleh.. Boleh sis share number all kontraktor yang sis hire unti buat lighting wiring and renovation? Sbb saya pun nk renovate dapur but tk jumpa yg ok lagi. Email me sis

dally laddy said...

Hi sis, boleh saya tahu cost KC and extend dapur belakang rumah sis? N kalau boleh.. Boleh sis share contact number all contractor yg sis hire untuk buat wiring lighting and renovation rumah sis? Sbb saya pun nk renovate rumah but still tak jumpa yg ok lagi :)

dally laddy said...

Boleh email cost renovation n KC sis ? dallyladdy23@gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails