:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

26 December, 2014

Build in Wardrobe by Intech Kitchen

Assalamualaikum.

build in wardrobe ni buat sekali dengan Intech Kitchen.  Installation serentak dengan KC.  Buat untuk master bedroom je satu.  Ambik material melamine, sliding door. so, tak makan space sangat.
klu nak murah lagi, tak payah ambik grey mirror tu.. yg ni, kes tak perasan dan tak tau grey mirror tu camne.. deal kat emel je.. bila siap pasang, rasa membazir je ambik grey mirror tu.. bukan boleh buat apa pun.. klu pintu sliding tu full melamine pun takpe dah.. 

so, next time dah tau nak jimat kat mana klu nak buat lagi build in wardrobe ni..

ni saiz & ukuran wardrobe ni.. 

camni la rupenye bila dah siap.  satu je tak berkenan dengan build in wardrobe ni, pintu takde kunci.
incik dhua ni suka sangat masuk dalam amari ni.  tambah2 memang senang je nak slide kan.. (T_T)

ambik kaler gelap2 jugak.. bukan apa, senang nak jaga..

full height.  grey mirror tu yg atas dan bawah.. takde function pape pun.. klu tengah boleh la jugak buat nak betul2 tudung..

tempat gantung baju bahagi 2.  baju yg panjang/ labuh, gantung kat sebelah.. 

simple je dlm dia.. lagi pun, saiz kecik je wardrobe ni.. tak boleh nak adjust byk compartment.. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails