:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

30 June, 2009

adiah besday yang PERTAMA

adiah besday yg PERTAMA :


hahahhaa.. berjayakah aku kumpul 30 adiah besday?? ni baru 1.. ade lg 29 adiah.. hahhaa..sapa mau bagi?? tp klu ade yg nk bagi tu, silakan. hihihi..

btw, psp ni cik bun kasik. TERIMA KASIH INCIK BUNCIT!! adiah besday katenye.. "30 adiah = 30hb". botak la cik bun yg mmg dh botak tu. kihkihkih..

game 1st yg aku men --> "loco roco". best game nih.. hahhaa... silap2 x wat keje nnti..

tp kan, aku ni x reti la nk godek2 psp ni.. hahhaha.. sengal. on-men game-off ~ tu je aku tau..



** aku perlu berhati2 dgn psp ni, klu x sure berebut dgn sophia n peyiee.. huhuhu.. kene sorok2 nih..

8 comments:

Saiful Ramadzan Hairani said...

hahaha..... 29 lagi adiah tue :P botak licin le aku nanti...

Shima Sulaiman said...

hmmm 30hb ye...menariknya buat camni...makin buncit la sepul sbb mkn angin je...dok sibuk beli hadiah hahahaha..semoga berjaya ye sik momot

MY HEART said...

Cik Fiza,

Saya terbaca komen fiza kat blog En. Alladin. Nak sambung degre ek?? Nak sambung Degree senang jer. Saya dari Dip Kesetiausahaan dan sambung Degree in Communication di UPM. Syarat dia mesti sudah bekerja selama 5 tahun and most important is CGPA masa kat poly over than 3.0 above pointer.

Tapi saya buat executive programme which mean part time study consider full time. Weekend memang pack... Layari laman web UPM if nak sambung kat UPM.

MY HEART said...

Fiza memang nak buat PPL ker? Naper tamo buat exec?? Kan senang sambil keje sambil blaja cuma pack je le weekend fiza.

Fiza nak wat HR?? But too risk arr nak amik course yang takde marketing dalam dunia keje skarang ni dik oii. Tu pendapat akak le.. mana2 course pun sama gak sebenarnya but most important is study yang memudahkan kita.

If UPM can accept our dip in secretarial qualification.. why not u try sis?? Dan akak rasa exec programme at UPM one of the way u can further ur study without kaco kerja unless fiza nak wat full time. Lagi satu if dah ada degree via exec programme senang nak sambung master later..

MY HEART said...

Ooo fiza memang nak wat PJJ gak ek.. tapi bukan ke nak grad nanti amik masa yang teramat le lamanya.. 4 years n above kan?? Bukan waste time ke dik..

Camni arr.. fiza ada YM tak?? Meh kita diskass if fiza nak dengar pendapat akak hehehe.... ponek den hi haa.. dok refesh komen sesado...

ciEk NiENa said...

sblom terlambat...
HEPI BUFDAY yerw k.fiza...
hik3~
semoga dpt 30 adiah bufday kali nie..

FIZA said...

tenkiu ciek niena.. hope dpt la 30 adiah.. hahhaha..

Saiful Ramadzan said...

30 30 30~~~ botak botak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails