:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

28 October, 2009

.. MaCaM2 CeRiTa ..

salam

lame giler x hupdate blog nih.. asek hupdate blog yg satu itew shj.. aku rase mcm terajin plak nk hupdate blog nih.. n hope aku akan selalu terajin utk menghupdate blog ku ini..
InsyaAllah..

mcm2 nak cerita ni sbnrnye.. tp x tau nak mule tang mane..

awal oktober lepas aku dh amek exam PTK. dua2 part dah setel. kursus & laporan. Alhamdulillah.. skrg ni juz tunggu result je.. hope semua ok.

selang seminggu lepas PTK, aku g exam KPSL utk jwtn Pen. Pegawai Tadbir (N27). x tau nak ckp ape psl KPSL ni.. soklan esei, tp open book. xctly aku pun x mengharap sgt utk dpt N27 ni, cuma wat mase ni aku juz nk cube je.. klu dpt, itu rezeki. klu x dpt, xpe..

pejam-celik-pejam-celik dh nak abis tahun 2009. sekejap je aku rasa.. musim2 nih ramai kawan2 yg kawen.. bulan 11 & bulan 12 ni aku dh blok siap2 tarikh kawen kawan2 aku.. InsyaAllah klu x de ape2 hal, aku datang.. btw, congrats utk kawan2 yg dah & bakal mendirikan masjid x lama lagi..
- aida (dsk)
- sae (dsk)
- kak ina (housemate)
- noreen (smkd)
- adut (smkd)
- norze (dsk)
- ida (star)
- fieza j (dsk)
sape lg ek..??

baru2 ni aku mimpi tentang seseorang. tibe2 je aku teringat kt dia. sihat ke dia? sakit ke dia? gembira ke? sedih ke? aku x tau ape keadaan die skrg ni.. cik bun ckp bg tau bile mase sesuai. tp aku pun x tau bile mase yg sesuai. aku rase bersalah mcm ni. maaf kan aku.
minggu ni kurang bz sket. sbb mak outstation.. aku pun selalu la layan fb. tibe2 giler bile dpt men fb. huhu.. best gak fb ni.. sbb ada game. tp awas. sbb pendaftar dh kuarkan surat a.k.a peringatan psl jaringan sosial (ayat dlm tu ler) - fb, myspace, frenster etc. tp so far, U** x blok lg fb ni.. masih boleh men game dgn suka hati. :D
Nurhafizah Matsah

Create Your Badge
rancangan masa depan plak macam2.. semalam baru submit application utk sambung degree. wat pjj uum. harap2 dpt.. apply same dgn taa.

ckp psl taa, teringat sesuatu. mcm kelakar pun ada. kawan mase kt poly yg x berapa nak kawan.. klasmate biasa2 je.. :D ape pun, aku dgn taa ada misi yg belum selesai. InsyaAllah.. hope ape yg aku n taa rancangkan ni jadi kenyataan.

hana (dsk) - klasmate mase kt poly. penah jadi roomate aku. penah jugak jadi kawan emel (ape tu?? hihihi) dah selamat bersalin kelmarin (27 Oct 2009). dapat baby girl (3 kg). x tau bile dpt g melawat die.. die berpantang kt umah mak die, mantin. tahniah ye hana!

bulan november nnti ade plan nak g holiday dgn geng power rangers.. tp mybe x semua power rangers ade.. tp xpe, sekurang2nye dapat gak melepak2 slps sekian lama tinggalkan tabiat tu..

hmm.. baru2 ni aku sempat jumpe semah. klasmate dsk gak. aku g umah die. mase die kawen, x dpt nak g.. die dah ade anak sorang, baru dpt jumpe.. umah die cantik, mcm chalet.. hehehe.. aku suke umah ko semah.. ape pun, die bahagia dgn kehidupan die skrg ni.. (kelakarnye ayat aku. hahahha)

lepas raya aku dpt spent time dgn kawan2 kt kampung. sume dpt jumpe.. best gak. g karaoke.. g berendam kt jeram toi.. g makan2.. g men bowling.. n yg plg last, g berendam kt kolam air panas. best la.. tp tu la, nak harapkan time2 camtu je la dpt jumpe n lepak same2.. masing2 bukan dok setempat.. mmg payah nk jumpe..

bisnes plak Alhamdulillah.. syukur sgt2.. ramai yg membeli.. time kasih byk2 ye.. hmm.. byk barang baru, tp x sempat nk hupdate.. nnti yek.. kdg2 aku rase penat dgn bisnes ni, tp xkan nak stop kan..? duit kawen tu.. hihihii..

*
*
*
x tau dah nak citer ape lg.. nnti2 sambung lagi..

4 comments:

Saiful Ramadzan said...

hohohoh~ nampaknya kita kena kumpul duit lagi byk la kan? wahahhaa~ amin2

Mamajenn said...

bagus2 masa bujang la kena kumpul duit byk2...nnt dah kawen, entah sempat entah x...semoga berjaya hehehe

tinta kasturi said...

salam,

kemas dan cantik blog ni..
secantik tuan blog..

:)

FIZA said...

cik bun & kak shima --> tgh usaha la ni utk kumpul duit.. cepat dpt, cepat la kawen.. :D

tinta kasturi --> tenkiu krn singgah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails