:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

30 July, 2009

Happy Birthday To Me !!

klu semalam, besday amir jambu.. arini lak besday aku.. yg ke-23..
pagi pegi keje mcm biasa.. comot2 je..
keje pulak banyak..
sambil wat keje, sambil layan kawan2 wish..
thanks a lot yea!!
bahagia tul arini.. :-)

pagi-t/hari xde ape2 yg menarik..
t/hari g pos opis mcm biasa..

* * *
cik bun : nak adiah ape?
aku : mane leh tnye nk adiah ape..
cik bun : msti la tnye..
aku : xnak ape2 la.. (sbb aku pun x tau nak ape.. x harap ape2 pun.. wish pun dh cukup dah..)
cik bun : ckp la.. org nk bg adiah yg awk guna..
aku : xtau la nak ape..
cik bun : cincin? aku : dh beli kn..
cik bun : kasut?
aku : x pakai..
cik bun : make up?
aku : x yah ler.. kt umah tu berkotak2 ade.. x terjual tuh.. hhahahaha
cik bun : abis tu nk ape?
aku : nk umah la..
cik bun : mane bleh!! mtk la yg logik sket..
aku : la... umah kan guna.. hahahha.. xyah sewa lg nnti..
cik bun : ok.. nnti org beli umah..
aku : err.. xyah la.. org nk makan eskrem la.. mc flury..
cik bun : ok..
aku : eh, nk makan 'geber' la.. kfc ek..
cik bun : ok..



cik bun : nak adiah ape?
aku : ni dah belanja ni kire adiah la ni..
cik bun : tak.. nnti awk pikir la nk adiah ape..
aku : ok la.. nnti org pikir nk adiah ape..

* * *
balik je opis, ade something atas meja aku ..
adiah ari jadi..

cube teka dlm beg ni ade ape? hehhee.

dlm beg tu ade ni..

sejambak coklat ferrero rocher + 1 kotak hijau + 1 kad ucapan

bride+groom card holder + fragant oil

aku : oo.. patut la td org ajak blk opis xmo.. nk g makan la.. ape la.. mcm2.. rupenye upah org suh letak adiah atas meja..
cik bun : hehehehhehe... tu bukan org bg la..
aku : eleh.. lg nk menipu.. tenkiu ye syg... byk nye adiah..
cik bun : dh bukak kotak tu ke lom?
aku : lom lg.. jap2 lg la.. byk keje.. nk siapkan keje dulu, ok..
cik bun : cantik tak? cantik tak?
aku : cantik2.. bile beli? cik bun : bukan beli la.. org buat sendiri... kan dh tulis hand made..
aku : wah.. pandainye wat..
cik bun : msti la.. tp org curik awk pnye dawai, gam, lidi.. sume tu awk pnye.. ketas tu je org beli..

aku : ewah2..

btw, aku suke sgt adiah tu.. aku ingt adiah kali ni kfc je.. tp rupenye ade yg lain..
tp pd aku.. ade adiah yg lg special ujung minggu ni..


29 July, 2009

Happy Birthday Amir Jambu !!

Happy Birthday Myspace Comments


29 Julai 2009

Besday kawan baik mase zaman skolah dulu.. AMIR IZHAM a.k.a AMIR JAMBU (hahahhaa)
ni kawan baik betul ni.. zaman g skolah naik basikal.. klu aku lambat, mamat ni la yg tunggu aku.. g saing2.. kawan baik la katekan.. tp aku tau, aku selalu menang, n ko selalu kalah.. hahhaha..kenangan..

tp setakat kul 5.52 pm ni, aku masih lom tipun or sms wish besday kt die... hehhehee.. walopun, die dh sms besday kt aku.. saje je.. mlm2 kang aku tipun die.. pehtu die leh wish terus kt aku.. hahahhaha..

ni je gamba die yg aku ade.. ni mase 'baik' g main bowling sesama.. pastu dh x de kuar same2 sampai la minggu lepas jumpe die kt kenduri kawan kawen..

amir yg paling kanan.. (yg gumuk tuh)

promote sket.. amir ni single. sedang mencari.. sape2 yg berkenan tu, bleh la kontek aku.. rimeh aku die ni asal jumpe je tnye awek kt aku.. ape la.. suh carik sendiri xmo..

ape pun, wish amir

SELAMAT HARI LAHIR
SEMOGA PANJANG UMUR
MURAH REZEKI
DAPAT JODOH CEPAT



** kawan2 sume dah jalan dah.. ko je tinggal sorang wei.. hmm.. aku teringat ko ckp, kite ni mcm citer "TENTANG BULAN".. tp sorila..aku x tgk citer tu.. **

13 July, 2009

penah jumpe x 180 palette eyeshadow??

korang penah jumpe mende ni??

180 palette eyeshadow

camni ghupenye..

chantek2 kaler die.. ade 180 kaler.. terang & lembut.. mcm2 ada..
kpd sesape yg x penah jumpe lg or yg berminat, boleh dptkan mende alah ni kt sini :

http://pinbaju-online.blogspot.com

harga??

RM 125.00

blog ni boleh dipercayai.. sebab.. tu blog aku gak.. aku yg jual..
muehehehehhe...

10 July, 2009

:: Khatimah Cinta ::



Oh kidung malam
Nyanyikan lagu
Rindu hatiku
Yang terpendam

Oh bintang malam
Lukis wajahku
Katakan aku
Pergi

Genggamlah cinta
Yang kuberikan
Simpanlah slalu
Dalam hati

Ku akan slalu
Dalam mimpimu
Menemani tidurmu

Sudahlah sudah
Kuharus pergi
Jangan kau tangisi
Aku lagi

Biarku bawa
Seluruh cintamu
Ku dakap dalam
Tidur panjangku…

Peluk tubuhku
Kucup bibirku
Relakan saja
Aku pergi

09 July, 2009

.. aku ingin menjadi..

aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
aku ingin menjadi sesuatu yang mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati tlah letih

aku ingin menjadi sesuatu yang selalu bisa kau sentuh
aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
tanpamu sepinya waktu merantai hati
oh bayangmu seakan-akan

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yang memanggil rinduku padamu
seperti udara yang kuhela kau selalu ada

hanya dirimu yang bisa membuatku tenang
tanpa dirimu aku merasa hilang
dan sepi
dan sepi

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yang memanggil rinduku padamu
seperti udara yang kuhela kau selalu ada

kau seperti nyanyian dalam hatiku
yang memanggil rinduku padamu
seperti udara yang kuhela kau selalu ada

selalu ada, kau selalu ada
selalu ada, kau selalu ada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails