:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

29 June, 2011

macam2 nak citer ni..

tengah rajin nak update blog bridal, external hard disk pulak xde.. 
bosan pulak..
ada keje, tapi malas..
mata mengantuk je..

semenjak dua menjak ni kesihatan kurang memuaskan..
demam.. sakit kepala x ilang2.. selsema lagi..
batuk pun ada..
sungguh x selesa..

minggu ni macam biasa, ada job..
ahad free, tapi dah full set appointment dengan customer..
maaf sebab kami terlalu sibuk, so sangat lambat baru dapat jumpa..
InsyaAllah, klu dah rezeki tak kan ke mana kan..

owh, ahad ni jugak last week utk reedem free makeOver dari Stage..
aritu kan sale.. so dah memborong kat sana, so dapat la free..
tak tau la sempat ke tidak nak pegi nanti..

dah lama dah nak menulis kat blog ni, tapi entah la..
keje di opis pulak, makin hari makin membosankan..
nak tukar kerja rasa..
tapi tak boleh berfikir dengan waras ;p
buat sementara ni, stay aje la dekat sini..

kelas menjahit tinggal lagi 10 hari..
tapi arini tak pegi pun..
 x sempat la arini..
nak prepare untuk job minggu ni..
xpe.. klasmet intan, shu & kak ima ada..
dorang bleh ajar..
kan? kan?
nanti aku update citer g kelas menjahit ni..
best jugak.. walaupun x kompiden bila siap nanti, betul2 ke jadi baju kurung.. ;p

InsyaAllah ku xde apa2 aral, plan nak pegi krabi..
bulan 7 ni.. sebelum puasa.. 
lg pun, besday aku dah nak dekat dah kan.. :D
tapi x pasti lagi pegi dgn sape..
klu kawan tu jadi pegi, ok la.. ada geng..
klu x jadi, berdua je la..
ok jugak kan..
rase lame sangat dah tak mengabiskan masa berdua..
ni kira bleh honeymoon lagi la ni..
hikhikhikhik..

hmm.. semenjak dua menjak ni
aku rase hangin semacam je..
x tau la apehal..
badan letih, lenguh2.. penat je..
naik tangga pun mengah..
x de selera nak makan nasik..
makan nasik sekali je sehari..
malam biasa makan sup2 je..
klu makan banyak nanti rase nak muntah..
tension betul..

ok la.. bosan plak menaip tanpa gambar ni..
nanti aku update lagi ye..

*bajet mcm ada org bace blog ni je ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails