:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

15 December, 2011

KK ~ soon..

seronok bangat nih..
senyum sampai telinga..
dapat jugak g KK..
lambat lagi pun.. 
tahun depan..

hihihi..

seumur hidup belum pernah lagi ke sana..
ni 1st time ni.. 
hahhahaaa.. kesian.

date yang dipilih 28-31 Mei 2012
4 hari 3 malam
owh, sempena anniversary ke-2 perkahwinan kami
(28 Mei 2010)
pergi hari isnin, balik hari khamis
terpaksa pergi weekdays, sebab weekend ada job wedding..
hehehhee.. sempat lagi la kan nak carik duit poket bawak ke sana :)

so far pergi berdua je..
kawan2 nampaknya tak jadi ikut..
takpe la, takde rezeki..

opismet ada gf kat sabah, so boleh la tanya2..
kawan2 pun ada jugak yang jadi informer
customer pun..
thanks ye kengkawan..

booking air asia promo
tiket dapat RM 53 sehala/ person
total pergi balik untuk 2 orang + tax semua = RM 337.00
tak tau la murah ke mahal..
tapi murah lagi la dari promo 10sen baru2 ni..
nasib baik tak beli tiket masa tu..
ada hikmah rupanya tak dapat beli time tu..

macam2 tempat nak pegi nanti..
rase tak sabar pulak..
hahahhaa..
time pergi baru je abis final exam sem 5
ok la kan..
release tension kat sana.
hahhaaa.. tension ke??

kalau ada sesape nak join, meh la..
boleh je together-gether..
ada geng, best jugak..
promo ni open till 18 Disember 2011
sempat lagi nak beli..

hmm.. wishlist kat sebelah ni dah boleh update..
kasi up lagi 1 tempat percutian idaman
:)

daaa..

1 comment:

Sholihah said...

uwaa.. jeles.. jelessssssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails