:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

19 December, 2011

Jadual Kelas Semester 5 Sesi Januari 2012/2013

pejam celik, pejam celik, dah nak masuk Semester 5..
rasa sekejap sangat..
tapi masa nak mengharungi 4 semester yang lepas, terasa sangat la susah
sampai rasa give up, nak berenti pun ada :p
ape pun, perjuangan perlu diteruskan

biarpun result tak mendapat anugerah dekan, tapi sekurang-kuranganya
3 pt ke atas dah cukup untuk student malas macam aku ni..
huhuhu..


Jadual Kelas Semester 5 Sesi Januari 2012/2013


27 Januari 2012 - Pendaftaran
28 & 29 Januari 2012 - Pertemuan 1
25 & 26 Februari 2012 - Pertemuan 2
16 & 17 Mac 2012 - Pertemuan 3 (Mid-Term)
14 & 15 April 2012 - Pertemuan 4
16 - 21 Mei 2012 - Peperiksaan Akhir


* macam ada kelas je yang nak kene ponteng ni.. hikhikhik

15 December, 2011

KK ~ soon..

seronok bangat nih..
senyum sampai telinga..
dapat jugak g KK..
lambat lagi pun.. 
tahun depan..

hihihi..

seumur hidup belum pernah lagi ke sana..
ni 1st time ni.. 
hahhahaaa.. kesian.

date yang dipilih 28-31 Mei 2012
4 hari 3 malam
owh, sempena anniversary ke-2 perkahwinan kami
(28 Mei 2010)
pergi hari isnin, balik hari khamis
terpaksa pergi weekdays, sebab weekend ada job wedding..
hehehhee.. sempat lagi la kan nak carik duit poket bawak ke sana :)

so far pergi berdua je..
kawan2 nampaknya tak jadi ikut..
takpe la, takde rezeki..

opismet ada gf kat sabah, so boleh la tanya2..
kawan2 pun ada jugak yang jadi informer
customer pun..
thanks ye kengkawan..

booking air asia promo
tiket dapat RM 53 sehala/ person
total pergi balik untuk 2 orang + tax semua = RM 337.00
tak tau la murah ke mahal..
tapi murah lagi la dari promo 10sen baru2 ni..
nasib baik tak beli tiket masa tu..
ada hikmah rupanya tak dapat beli time tu..

macam2 tempat nak pegi nanti..
rase tak sabar pulak..
hahahhaa..
time pergi baru je abis final exam sem 5
ok la kan..
release tension kat sana.
hahhaaa.. tension ke??

kalau ada sesape nak join, meh la..
boleh je together-gether..
ada geng, best jugak..
promo ni open till 18 Disember 2011
sempat lagi nak beli..

hmm.. wishlist kat sebelah ni dah boleh update..
kasi up lagi 1 tempat percutian idaman
:)

daaa..

14 December, 2011

holiday please !!

sekarang ni mood nak pegi holiday jer..
tapi
nak menentukan tarikh sangat la susah..

cek jadual wedding
cek jadual kelas
cek jadual incik asben
cek jadual kawan2..

hmm..
tadi, jadual kelas sem 5 dah pun kuar..
cuma kawan2 lom komfom lagi ikut ke tak..
kalau ada kawan join sekali, lagi best kan..?
date yang dipilih, rasanya dah ok dah..

tak pe la, ada rezeki kita pegi sama2..
kalau tak, ktrg berdua je la..
cuma, terkilan sikit la kut..
hahahhahaa

mode : perlukan rehat ~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails