:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

01 December, 2009

Online Printing @ EOE Online


Ape Mendenye EOE Online tu??

East Ocean e-Imaging atau secara ringkasnye OEO Online ni adalah satu kedai printing secara maya. Klu sape2 yg x sempat atau malas nak ke kedai gamba, klik je OEO Online ni.. cepat, mudah & senang.. jimat masa & jimat tenaga..

Alamat kedai :
East Ocean e-Imaging Sdn. Bhd.
15C Jalan Chan Sow Lin
55200 Kuala Lumpur

Cawangan :
Ade lebih 25 cawangan (Lembah Kelang, Penang, Johor)
* Tesco
* Jusco
* 1 Utama
* SACC Mall
* KL Sental
* Alamanda

No. Tel :
03-9222 3366

No. Fax :
03-9223 4233

Waktu Operasi :
9:00am – 6:00pm (Isnin - Jumaat)
9:00am – 12:00pm (Sabtu Minggu 1 & 3)
TUTUP -Ahad & Cuti Umum

Perkhidmatan :
* Printing gamba
* Ade jual macam2 barang
~ Camera Digital
~ Video Camera
~ MP3 / MP4
~ Voice Recorder
~ P. Frame / Album
~ Accessories

Camne Nak Print? :
Download software - Register - Upload - Bayar
(sangat senang.. bleh gak print direct dr online album)

Cara Bayaran :
* maybank2u
* bank-in
* kredit kad

Delivery? :
Skynet (2-3 working days)

Delivery Charge ? :
klu jumlah lebih RM 35.00, delivery FREE jer.. klu kurang, kene la bayar sket (dlm RM5)
** dah alang2 tu, baik korang print banyak2 sket.. nnti x de la rugi kene bayar delivery charge **

Harga? :
3R = RM 0.40
4R = RM 0.30 (PROMOTION !!)
5R = RM 0.50 (PROMOTION !!)

6R = RM 4.50
8R = RM 6.00
10R = RM 13.00
11R = RM 23.00
12R = RM 30.00

Extras :
* xde jumlah minimum yg ditetapkan.. x kesah nak print sikit mane pun..
* klu nak senang, korang asingkan2 gamba yg nak di print tu dalam folder siap2.. bile nak upload nnti senang.. select all je.. then saiz gamba tu plak isi je bape keping nak kt kotak yg disediakan
* nnti last tu die ade tnye samada nak scale gambo ke tak (supaya mase menghupload jadi cepat), korang pilih NO.. biar la lame pun, tp gamba nnti cantik..

Boleh Percaya Ke??
BOLEH DIPERCAYAI, sebab aku dah pun cuba.. tengok ni..
album ni siap balut supaya gamba x rosak..


"convenient online photo printing service to all !! with each 4R print at only RM 0.30 (current promotion) and free delivery* for orders above RM 35.00, you'll get your money worth! Not forgetting the time you saved travelling too! "



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails