:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

02 March, 2010

cerita itu, cerita ini..

huhuhu.. lame giler x hupdate blog.. entah ape kene tah, tibe2 mood nak 'membelog' dtg..hehhehe.. blog pun aku dh tukar template.. yg lame tu dh hancus lunyai dah.. hope yg baru ni xde prob ler..

aku rase byk sgt yg nak diceritakan, tp x tau nk start tang mane.. hmm..

:: k.e.r.j.a ::

1 Jan 2010 ~ sume dh tau kan psl s/u naik gred.. Alhamdulillah.. borang opsyen aku sain pd 8 Feb 2010.
naik gred & naik gaji. tp pembayaran gaji baru ni akan diback-dated kan.. hehhee.. so, name jwtn aku yg baru "SETIAUSAHA PEJABAT, GRED N27"

: s.t.u.d.y ::

14 Jan 2010 ~ aku secara rasminya dah jadi student Universiti Utara Malaysia.. sila ambil perhatian ye, bukan Universiti Putra Malaysia.. (aku penat nak jawab soklan, "nape x sambung kt UPM je??"~hadoiii..). aku wat public management. aku wat PJJ je.. dh register baru perasan jadual semester yg UUM kasi adalah selama 10 semester. fuuuhh.. 5 tahun tu.. larat ke aku nnti ni.. tp xpe la.. aku dh dpt peluang ni, aku xkan sia2kan.
kelas wat kt KPTM Cheras, sebulan sekali. aku amek 4 subjek. 2 subjek dpt transfer kedit.
kelas aku hari sabtu, start kul 8 pg sampai kul 12 tgh mlm. ahad lak start kul 1 ptg sampai kul 2.30 ptg. sebaik sebulan sekali.. klu tiap2 minggu, bleh pengsan wei.
aku same kelas dgn ta'a. same jugak dgn junior DSK (aziawati & ain) & senior DSK (kak herlina & kak nurul zaitul ~ abg tu mane yek??)
assignment haram aku x wat lg.. study utk mid-sem (19-20 mac 2010) lagi la tidak.. huhuhu.. mybe aku dh terbiasa wat las minit kut..

:: b.u.t.i.k.p.e.n.g.a.n.t.i.n ::

dh lame berangan nak bukak butik pengantin sendiri. kedai tu xde la.. juz wat bisnes dari rumah je dulu. brg2 dh beli sikit2.. yg penting2 tu dh ade dah.. kelas mekap pun dh pegi.. xctly asalnye aku nak wat utk kegunaan majlis kawen aku nnti. dh alang2 tu kan, baik terus melabur utk wat bisnes. blog PERSONA FIZA BRIDAL & BOUTIQUE dah launching pd 21 Jan 2010. InsyaAllah, klu jadi, nnti kawen aku, semua wat sendiri je.. :)

:: k.a.w.e.n ::

tarikh dh ada.. wat mase ni aku xmo announce dulu kt sini.. aku juz bg tau kengkawan terdekat je dulu.. persediaan lak, entah la.. aku pun x tau.. ape je yg aku dh siapkan..

kad kawen ~ masih belum tempah lg.. aku x reti la nak wat peta..(alasan).

kaler tema ~ aku x tau nak wat kaler ape.. bukan ape, byk sgt pilihan.. hehhee.. kate gune sendiri punye kan..so, sukati la nk pakai baju kaler ape pun kan.. hehehhee.. tah bile aku nk decide pun x tau.. tp baju adik badik aku dh belikan, kaler grey. dh siap tempah dh pun.. hmm.. x semestinya baju adik badik same dgn perantin kan.. :D

hantaran ~ dh beli sikit2.. tp ade lg yg x cukup

door gift ~ x beli lg.. tp dh decide ape nak beli.. cuma ade cadangan lain las minit.. nnti aku fikirkan blk..

andaman ~ sendiri punye.. almost complete.

tu je la nk citer.. nnti aku hupdate lg.. ingt nak letak gamba2 berkenaan, tp memandangkan pc aku ni baru je format.. n aku lak x jumpe mane aku simpan gamba2.. so, tulisan je la nmpknye..

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails