:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

16 November, 2010

ada sesape nak bukak kedai Cosway tak?? ~ baca ni..

n3 kali ni nak citer psl peluang nak bukak kedai (stokis) cosway..

ekceli akak aku (ija) yg nak buat mende ni.. then dia share dgn aku.. aku teringin gak nak buat, tp mslhnye x de la pulak nak manage nanti.. huhuhu... skrg ni aku tolong la ape yg termampu je utk memastikn dia b'jaya bukak kedai cosway ni..

ada 2 mende utama yg nak citer kat sini..

yg pertama, peluang kat sesape yg berminat nak bukak kedai cosway. detailsnye camni :

* modal serendah RM 10,000
* x de risk ape2
* monthly rental & bil elektrik cosway bayarkan. owner cuma bayar bil air & bil talipon je
* stock cosway bagi without any upfront payment
* modal RM 10,000 is only like 'cagaran'. if dah x berminat nak teruskan kedai tu atau nak surrender, cosway akan return semula yg RM 10,000 tadi tu
* retail profit 8% dari total sales
* komisyen tambahan jika dapat tarik org jadi 'member cosway'
* location outlet kita yg bg tau kita punye preference, nnti cosway akan buat survey ok ke tak.. klu ok, lepas cosway siapkan kedai, baru bayar RM 10,000 tu, terus dapat kunci kedai.
* modal RM 10,000 tu klu x cukup, cosway bleh bayarkan dulu, lepas tu cosway akan tolak dari monthly profit setiap bulan sampai hutang abis..

banyak lagi sebenarnye psl ni, tp aku kurang arif ler.. hehehe.. pape korang yg berminat leh contact direct kakak aku 013-281 8877 (lepas kul 5.30 pm ye.. almaklumlah.. org kerja..) atau bleh emelkan kepada hargapatut@gmail.com

aku rase ni peluang bagus utk org yg mmg minat bisnes ni. lg pun, bukan susah sgt pun, sbb cosway ni semua org tau.. katalog pun ada.. cuma tunggu org dtg je..

*  *  *

ok, tu yg pertama. mende kedua plak.. sblm korang dibenarkan/ diluluskan bukak kedai cosway ni, dan sebelum dipanggil untuk interview,  korang mcm biasala kene pegi beauty training ke ape tah.. (ala, nak ajar cara2 nak gunakan produk2 cosway dll). then, korang akan diberi masa 30 hari utk menjual sebanyak mungkin set2 promotion mcm dlm gambar kat bawah ni..

 -click pic to enlarge-
  -click pic to enlarge-
  -click pic to enlarge-
  -click pic to enlarge-
 -click pic to enlarge-

harga utk set promotion ni RM 280. sangat berbaloi beli set ni dari beli yg satu2 tu.. klu ada sape2 nak beli, bleh contact kakak aku ye.. 013-281 8877 atau emelkan kepada hargapatut@gmail.com  nanti deal la dgn dia camne nak bayar & camne nak pick up. ok.

err.. korang beli la set2 tu, pomot la kat kengkawan skali.. hehehe.. leh gak la membantu akak aku.. aku pun beli gak set ni.. tp beli satu je la wat mase ni.. huhuhu.. ingat nak amek Set IM0031

ok la, klu korang x paham dgn ape yg aku citer ni, korang call la kakak aku ye.. nnti dia akan explain detail lagi.

orait. take care.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails