:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

24 February, 2011

- no title -

macam2 dlm kepala hotak aku skrg ni..
semua serba tak kena
entah la..

aku dah penat nak hadapi semua ni
dah tak larat

rasa nak berenti keje je - sbb aku dah penat nak ngadap mende yg sama tetiap hari
atau stop bisnes - aku dah tak de byk masa free. nak jenjalan weekend pun payah
tak pun, berenti belajar - aku dah tak de hati nak wat esemen.. aku dah tak larat nak bace buku

atau dalam bahasa yg paling mudah,
aku ni tak reti manage masa !

tapi nanti aku takut
aku jadi orang yg paling bodo
orang yg ketinggalan
orang yg tak de apa2..

huhuhu.. perlukan seseorang sekarang ni..

1 comment:

Putri_Aizat said...

sabo...jangan wat keputusan terburu2...hehe...biasalah...kadang2 rasa tension tu jd fikir camtu...gi tengok citer sinchan..pastu mesti ko ok lek...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails