:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

10 January, 2012

boring..

arini rasa boring sangat..
macam dah bosan nak hadapi hari2 yang sama setiap hari..
huhuhu
bos arini xde.. semalam pun xde.. tapi esok ada..
lagi la bosan.. bosan bila bos ada.. oppsss!
hahhahaa
semalam menghabiskan masa membalas emel..
ada jugak emel yg masih belum terbalas..
sory..

ingat arini nak sambung lagi..
tapi malas.. petang2 sikit la..
pepagi siapkan keje sikit.. pastu blogwalking..

hmm.. tetiba rase tak sabar nak pegi bercuti..
yang dah plan bulan 5 nanti.. lambat lagi tu..
ni baru bulan 1..
plan raya cina nak berjalan, terpaksa tunda..
dapat job.. Alhamdulillah rezeki..
rasanya ambil cuti, then pegi bercuti
kalau itu je masa yang ada kan..

start hujung bulan ni lagi la bizi..
kelas dah start..
tapi yurannya belum setel lagi..
1.8k lebih kurang..
nak kate rajin sangat study tu, tidak la.. 
tapi nanti akan ada masa pening untuk siapkan keje skolah..
aduyaiii.. bertahanlah !
lagi 5 sem! fuh!!

aritu ada customer cakap,
"wah, tabah giler buat semua keje.."
haaaa.. memang tabah sangat ni ha..
rase macam nak tergolek pun ade..
tapi nak buat macam mana..
rezeki kat situ..
itu jalannya..
so, terimalah hakikat yg hidup ni tak macam orang lain..
muahahahhaa..

kadang2 bila fikir balik..
kita yg pilih jalan kita kan..
so, teruskan !
buat ape nak sesak fikiran pikirkan orang lain..
sukati kita la nak buat ape pun..
nak keje gomen ke..
nak blaja part time ke..
nak jd wedding planner ke..
sukati la kan..
orang nampak macam susah, tapi susah ke?
tak la susah sangat..
yang penting, kita tahu ape kita buat..

peracangan lepas ni,
menjalani kehidupan seperti hari-hari sebelumnya..
-boring- 

1 comment:

Anonymous said...

sobar2....chill la :)

milah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails