:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

26 April, 2012

Bali oh Bali..

Salam.

sape penah g Bali??
yang nak pegi ade tak??

hmm.. skrg tengah plan nak ke Bali..
bila tu mungkin next year.. lambat lagi ek..?
tahun ni macam tak sempat je nak pegi..
huhuhu
tapi,
agak2 kalau kurang bersabar tu, pegi aje..
takyah tunggu2.. :D

nanti kan nak pegi Bali lama2.. 
hahahhahaa.. gila tamak!
nak rest kat sana
sebab sekarang ni dah terlalu penat dah..
kalau ikutkan, nak pegi cepat je ke sana..
tapi kalau pegi tanpa preparation, memang tak best..
tercangak2 plak kat sana nanti..
pegi dengan bajet yg tak berapa best pun, memang la tak best kan..
hikhikhik..

owh, aritu ada orang cakap nak sponsor tiket ke Bali, okey la kan??
muehehehhee..

tengok hotel/villa kat sana memang la sangat2 best!!

contoh..






teruja kan?

so far, survey kat bali ni memang popular dengan villa with private pool :)
sure la best sebab sukati la nak terjun & berendam bila2 pun..
takde sape nak marah..

cumanya, masih belum survey sepenuhnya tempat2 best kat sana..
map pun tak tengok abis lagi..

if sape2 yg ade pengalaman ke Bali tu, share2 la yek..

hehehhehee..

time kasih. time kasih.

sekian.

1 comment:

Chepoh said...

bali memang best!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails