:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

04 February, 2012

BFF kawen ! - che' pah 3 & 4.2.2012

Assalamualaikum..

Semalam, 3 Februari 2012 sorang lagi BFF geng power rangers selamat menikah!
kapten kami tu..

Che' Pah




Alhamdulillah, semua selamat..

tapi, aku tak dapat pegi pun wedding dia..
harini, 4 Februari 2012 majlis resepsi dia..
esok, 5 Februari 2012 majlis bertandang pulak..
pun tak dapat datang..

maaf ye che' pah.
aku takde geng yg gerak dari sini.
laki aku tak bagi gerak sorang2..

tapi, Insyaallah ari isnin aku datang ye che pah..
nanti aku call ko..

malam tadi nak call ko, tapi tau ko mesti sibuk..
tak mo kaco..
tapi, hati aku rase sayu beb!
hahahhaha.. betul la..
teringat kat ko..
tak sangka, dari awal hubungan ko, banyak tul dugaan
tapi Alhamdulillah semua dah selamat..
kalau dah jodoh tak ke mana kan..?
err.. tu la, aku dah cakap dulu, ko jangan nak benci2 sangat..
kan dah jadi laki ko dah .. :D

errmm.. rase macam nak nangis pulak..
tak dapat tengok ko bersanding.
rindu giler kat ko..
kenangan2 kita masa blaja dulu kan..
wei, teringat dulu ko selalu buatkan makanan untuk kitorang
sebab tu kitorang rajin datang bilik ko !
hihihihi

ape pun, aku & saiful doakan ko bahagia selalu
kekal hingga ke syurga.

nanti kita jumpa eh..

err, ejat pun tak dapat datang, sebab dia tengah sarat ~
sepraise katenye..
dia due 29 Februari 2012 ~ tahun lompat tu..
:)

che pah, aku nak ko tau..
aku tetap sayang kan ko
sayang sampai bila2..
biarpun ko sekarang dah sayang orang lain ;p

2 comments:

ibuhebat said...

memang sedih + happy bila bff kita kawin... :)

f.i.z.a said...

aah.. sedih sebab lepas ni dah tak boleh macam b4 kawen :( ..

happy sebab dia dah jumpa kebahagiaan yang di cari :) ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails