:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

26 July, 2012

Alhamdulillah.. rezeki Allah.. :)

Assalamualaikum.

dah lama dah pun..
baru nak announce..


kawan2 ada yang dah tau
&
ada yang masih berteka-teki lagi.
so, ni pengakuan benar ni..
i'm pregnant !


tapi perut tak nampak lagi ;p
due 21/1/2013 nanti



* * *


baru je dapat mood nak update blog ni..
incik asben dah banyak kali suruh update..
since masa 1st scan lagi..
katanya nanti boleh tunjuk kat baby
:)

nak citer dulu dari awal..
hehehhehe

actually tak tau pun pregnant mulanya..
memang peod tak teratur sangat
tak cek pun guna PT
dalam masa yang sama sangat bizi dengan kerja, wedding & class
tak sempat dan tak nak berharap..

masa final exam (2 minggu terakhir Mei 2012)
selalu sangat tak sihat, demam je..
kejap elok, kejap demam.. on-off camtu..
tp masa tu pikir penat study kut, biarkan je..
lepas exam g holiday kat KK
seminggu kat sana
masih lagi demam, badan penat..
tapi sebab holiday kan, tahankan jugak..
sempat lagi kat sana g jungle trecking
hahhahaha..

balik dari KK, masih lagi macam tu..
opismet pun pelik..
kak shima suh cek guna PT
tapi masih lagi malas
sampai la satu hari
kak shima yang belikan PT
hahahahhaa.. dia lak yg eksaited.

pagi esoknye tu baru cek (7/6/2012)
Alhamdulillah, positif


nanti sambung pengalaman g check-up plak ye..

ini lah hadiah terbaik untuk anniversary ke-2 kami :)

2 comments:

Mamajenn said...

uhuuukkkk terbatuk2 sbb mcm nama disebut..hehehe tahniah (dah lama wish tp ni bertulis plak) dan jaga kandungan elok2..moga dia jadi anak yg soleh pada kedua org tuanya:D

SURIA AMANDA said...

alhamdulillah...tahniah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails