:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

27 May, 2014

Holiday oh Holiday

tetibe semangat nak citer pasal holiday :)
actually banyak post tertunggak pasal holiday.. cerita Krabi dulu pun tak abis. hahahhaa.. terok betul !!  bila takde readers ni, camni la kan.. ikut suka je nak update ke tak.. :p
cerita Medan, KK, Langkawi, Bali, Korea, USS akan cuba diupdate nanti ye..

April 2014 pegi Jakarta dan Bandung.. pegi bawak rombongan cik kiah.  pastu besday incik asben + anniversary bulan Mei tak de plan pegi holiday mana-mana pun.. Tahun2 sebelum ni ada la jugak plan.. Cadangnye bulan Jun nak pegi berjalan, tapi masa dah suntuk.. tak sempat dah nak survey sana-sini.. Nak senang, ambik travel agent je.. tapi aku x suka cara tu.. tak best :p

InsyaAllah bulan Disember tahun ni nak pegi Beijing-Tianjin-Hangzhou-Shanghai... So far plan dengan kawan yang pegi Korea sama2 aritu.. Nak main snow katanya :D  Pegi bekpekes je.. Ada sape2 nak join ke?  Date pulak bergantung kepada kemurahan tiket masa tu.. 

So, bila dah decide Disember nak berjimba2, holiday bulan2 lain tu terpaksa la dipostponekan.. perlu menabung dengan gigih nih..  Klu ada sape2 nak share citer pegi China ni sangat dialu-alukan :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails