:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

18 March, 2015

Anniversary ke-5 ~ ke mana kita??

Assalamualaikum..

Tibe2 je terpikir pasal nak celeb anniversary yg ke-5 nanti.. Lambat lagi, bulan Mei..
Seminggu dua ni memang asek dok klik2 AA tu je ha..
Tapi, blom dapat lagi yg betul2 'in' dengan bajet & date..

Bukan la tiap kali anniversary pegi holiday, tapi ade la sekali dua je pegi sempena anniversary..
yg memang pegi celeb anniversary masa yg ke-2 dulu, ke Sabah & yang ke-3 ke Bali.  Yang lain nan-hado.. 

So, cadangnya yang ke-5 ni nak jugak la berjalan 3 beranak.. 
Dalam list sekarang ni, Phuket, Hanoi, Borracay & Jakarta..
Actually last year dah pegi Jakarta masa ke Bandung dulu, tapi kali ni target klu pegi Jakarta tu nak lepak kat Puncak.  Macam best je tempat tu..

tengok, taste obersea aje..!! hahaha.. takla, ni pun sebab incik Dhua suka sangat naik flight.. klu nampak kapal terbang tu, sibuk cakap "mak, wa nak atu"
haaaa.. kene la tunaikan permintaan anak ni kan.. 

eh, dah la.. merepek lebih.. beli tiketnye tak pun kan.. hahhahaaa..
kan best, klu tibe2 dapat surprise tiket g holiday ke kan..? hahaha
asek kite je yg pening pikir nak ke sana sini..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails