:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

05 February, 2015

Back to Reality ~ no more holiday2

Assalamualaikum.
Rasa menyesal pulak tak apply cuti harini.. hohohoo.. kang klu EL kang, masuk pulak dalam ulasan SKT 2015 (T_T)
gigih la aku pegi keje arini.. kesian kat Dhua. menangis2 tak mo pegi school.. Sure dia penat sangat.  Sebab kene follow jadual school lagi.. Kalau kat umah ni, sure dia tido sampai ke petang. hahahhaa

Nanti nak update pasal holiday minggu lepas.. pegi Langkawi je pun.. hahhaa.. sebelum ni dah pegi, tapi tak update pun.  So, kalini dengan penuh semangat nye nak update jugak :D


ni gambar yang aku snap dengan henpon.  lawa tak?? hahaha.. ni gambar real tanpa editing ye. (motif??) 
masa ni kat Pulau Beras Basah.  punye la panas Langkawi ni ya ampuuuunnnn.. pegi dah la lama.. 5 hari 4 malam.  mula2 tu rasa punye la lama lagi nak tunggu time balik, tapi bila cukup time, rasa taknak balik.. (itu normal kan?) . orang cakap apehal la pegi lama2 sangat Langkawi tu.. pegi 3 hari pun dah cukup dah.. boleh round habis satu pulau.. aku pegi 5 hari sebab nak tiket murah punye pasal la kan.. (tp bila kira cost kat sana, serupa pegi kejap je)..  Tapi, aku rasa best jugak pegi lama2 ni, sebab tak terkejar2 kat sana.. Boleh rilex2.. sempat jugak la ko nak bangun tengahari.. hahahaha.

next n3 aku update itinerary ye.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails