:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

11 January, 2009

Card Protection Premier (CPP)


korang penah dgr x psl CPP ni?? sesape yg guna kad kredit, rasenye mesti penah dgr psl CPP ni. aku dpt tau psl CPP ni sbb someone dari CIMB call aku n explain psl program ni. memule aku x caye. sbb, ye la.. skrg ni kan byk sgt penipuan kad kredit melalui tipun, risau plak aku. dat time aku x bg ape2 jwpn smada nk join ke x program dorang tu.

TAPI

ape yg buat aku sedikit kesal,dorang registerkn aku dlm program tu tanpa pengetahuan aku. tp nasib baik program ni betul, bkn tipu..

CPP ni sebenarnye 1 program perlindungan kad. kad yg dilindungi plak ialah sume kad kredit (semua bank), kad atm, kad keahlian (ape2 persatuan), kad simpanan nilai, ic, lesen dll. lagi 1, kite x perlu nk tipun sume bank kad kite tu sekiranya ilang.. juz call CPP ni je, n dorang akan block sume kad yg kite dh registerkn dgn dorang. mudah & jimat masa.

faedah2 CPP :


* perlindungan sehingga RM4,400 terhadap pemalsuan kad kredit sblm menghubungi CPP dan perlindungan sehingga RM300,000 slps CPP diberitahu.
* talian 24 jam utk membatalkan semua kad yg tlh hilang atau dicuri.
* penggantian sebanyak RM1,000 dlm mane2 1 tahun utk kos komunikasi dan penggantian kad kewangan atau dokumen yg berharga. (contoh : bil tipun or ape2 je yg b'kaitan semasa proses ganti kad or dokumen yg ilang tu)
* kos penggantian harta persendirian sehingga RM375 dlm mane2 1 tahun. (contoh : dompet ilang, then kite beli dompet baru, bleh claim harga dompet baru yg kite beli tu)
* penggantian sehingga RM40 utk kad simpanan nilai (contoh : touch n go)

kate la kite g oversea, then purse ilang.. CPP akn bagi ;

* perlindungan kad siang malam serata dunia - cuma perlu hubungi CPP dlm masa 24 jam slps kehilangan itu disedari.
* pendahuluan sehingga RM6,000 utk bayaran bil hotel dengan maksima sebanyak RM300 sehari utk setiap ahli (pendahuluan perlu dibayar balik dlm tempoh 28 hari)
* pendahuluan wang tunai kecemasan sehingga RM2,200 dengan maksima RM220 sehari utk setiap ahli (pendahuluan perlu dibayar balik dlm tempoh 28 hari)
* pendahuluan sehingga RM10,000 utk tiket penerbangan gantian bagi setiap ahli (pendahuluan perlu dibayar balik dlm tempoh 28 hari)
* agen terlatih lagi profesional utk membantu anda dlm penggantian dokumen2 perjalanan penting


--> charge CPP ni RM98 setahun.
--> utk register, call 03-2168 5688 (24 jam)

1 comment:

saifulramadzan said...

em, kalau kita rekemenkan kawan2 kita.. nanti kita akan dapat sedikit ganjaran dari CPP nie. GOOD info! ~CPP protects ur personal cards 24hours.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails