:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

13 February, 2009

Result Induksi --> MEMUASKAN. (ape kes??)


kelmarin aku dpt result induksi ni.. tengok2 je mule la x pueh ati.. ade ke patut modul khusus dpt MEMUASKAN jer.. (exceli aku x tau pun mane 1 modul umum, mane 1 modul khusus, sbb induksi UPM ni wat sekali je..).

pehtu, tanye kak dalina FPAS.. sbb sblm tu die ade ckp yg incik inuddin FS dh dpt result (aku x cam mane 1 incik inudin).. then kak dalina ckp, incik tu pun dpt same.. ptg tu lak ym dgn kak lin pusat koko, die pon dpt result yg same gak.. memasing mmg x pueh ati la kirenye..

pehtu, aku dgn tidak pueh atinye, tepun la incik hafiz.. penyelaras induksi.. then setelah dijelaskan dgn terang n nyata.. bahawa, utk modul khusus ni resultnye samada MEMUASKAN atau TIDAK MEMUASKAN sahaja..

ooo.. baru la paham n pueh ati..
ingatkan apehal plak dpt MEMUASKAN jer.. ingat ade lak incik A**** tu dengki dgn aku ke.. (ishk.. sangka buruk plak!)

ape pun, aku dh selamat berinduksi..

pehni, turn kak shima plak.. huhuhu.. mampuih aku sengsorang kt opis nih.. skrg ni pun mmg dh x cukup kaki, x cukup tangan nk siapkan keje..

tulun la aku..

1 comment:

Shima Sulaiman said...

x sabarnya nak gi BEREHAT-REHAT hehehehe..tata

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails