:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

07 May, 2010

Door Gift ~ Mini Mug + Deco Plate


door gift yg aku akan masukkan dlm paper bag ini + Surah Yassin ini.

-mini mug-

harga utk mini mug ni murah je.. RM 0.95 je. betul ! x tipu.

+ ini utk VIP & utk sesape yg sign guest book
(tp limited unit ye.. sape cepat, dia dapat)


-deco plate-

nak deco plate ni, sign guest book ye..
so, bleh la dpt sepasang.. mug + alasnye..

aku beli dua2 ni kat Basket Lab Creative (BLC)

4 comments:

@ty_farEd said...

errr.. u nak tau tak... i pon ade beli mini mug tu kat nilai 3 tuk door gift i taw.. tapi...nak tau hargenyer..? rm0.70 jer....!! jangan jeLes taw.. heheh.. *wink wink... :)
but i tak pubLish lagi.. sebab tak sempat... :(

f.i.z.a said...

hahahhaa.. xpe la.. mini mug tu dh siap dh semua.. xde rezeki nk dpt lg murah. lg pun x sempat nak g nilai 3.. huhuhu..

maktih pzah said...

babe..i br terigt mne i penah kontek u nii..ptt la, i penah g amek eyesyadow kt en.bun..die ada ckp nk kwen tme tu..lupe..lme tak jenguk blog bisnes awak tu...

selamat memprepare ye utk ur wedding...chaiyo2

f.i.z.a said...

maktih pzah : hehehe.. ye ke..? blog bisnes tu ditutup sementara waktu.. nk prepare wedding ni.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails