:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

18 May, 2010

~ edisi edar kad jemputan ~



sekotak kad jemputan yang nak diedarkan.


nama & alamat yg diprint atas ketas sticker
tulisan x lawa.. print lawa & cepat. hehhee


sampul kedua (luar) yg aku gunakan. nak jimat setem.. klu gune sampul kosong ni leh gune setem 30 sen. klu tak, aku kene tepek setem 50 sen.
(sampul ni rembat kt opis.. hehehe.. tp ni sampul lama. tu nama lama opis yg skrg ni. Institut Kajian Perladangan dah x wujud kat upm lagi.. sampul ni mmg dh x gune lagi dah.. so, biar la aku manfaat kan.. hehehe)


cik bun si tukang tulis nama kt sampul sebenar (dalam). hehhehe..


cik intan yg banyak membantu.. (dan menyibuk. hahhaha)


kad yang dah siap & ready to post.

ade sebahagian lagi kad yg masih belum diedarkan. ada yang x dapat alamat lagi & ade yang masih x sempat nak bagi by-hand.

** minggu ni sangat bz siapkan kad **

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails