:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

18 October, 2012

Apa yg Saye Bizikan Sekarang??

kebizian melampau telah melanda!!

checklist yang nak kene buat :

(1) Siapkan keje skolah yang sepatutnya kene hantar minggu lepas. Paling lewat nak hantar sebelum Sabtu ni (20/10/2012)
(2) Readykan barang2 pengantin untuk wedding November 2012-Jan 2013 + appt cust setiap malam (9 pm - 12 pm)
(3) Reply emel/pm cust yg tanya pasal wedding, bla bla bla.. 
(4) Study untuk final exam (4-8 November 2012). ada 5 paper semuanya ~ wah, takutnya.. apesal la sem ni UUM selalu sangat tukar2 jadual.. kalau buat lambat lagi tak pe la.. ni diawalkan pulak.. aduiii.. pengsan!
(5) Siapkan album customer yang masih pending ~ ni kene buat secepat mungkin ni.. kesian cust tunggu2..
(6) Setelkan keje2 kat opis supaya nanti boleh bercuti dengan aman.. kene setel bulan Disember 2012.
(7) Readykan barang2 baby & barang2 mummy ~ banyak yang dah complete, tapi ada lagi barang yg memerlukan bergerak sana-sini.. huhuhu.. kalau boleh online semua kan ke senang.. 
(8) Google apa sahaja pasal baby & mummy ~ takut!! takde pengalaman & takde sape nak tanya.. mak jauh.. diri sendiri bizi.. adik beradik pun bizi gak.. 
(9) Decide & booking tempat bersalin (November ke atas)


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails