:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

31 October, 2012

Botol Susu ~ Philips Avent

lame jugak menunggu..
tapi akhirnya sampai jugak :)

botol susu Philips Avent
Philips Avent 260 ml Bottle Twin Pack
9oz PES Twin Pack + 2 Silicone Teats Level 2

beli botol susu ni masa offer kat DealMates.com
RM 69.90 (include delivery)
guna free credit RM 10, so just bayar RM 59.90

(free credit ni tau2 je dah ada dalam account, even tak pernah beli pape pun. so, guna je, kalau tak, membazir..)

company yg jual ni :


then, company ni offer beli puting Philips Avent ni..
tapi loose pack la.. takde kotak/seal.
harga untuk 2 unit ni RM 19.90.
tapi sebab ambil yg loose pack punya discount RM 2.
so dapat harga RM 17.90

yg ni boleh pilih nak level mana..

 Silicone Teats Level 1 - Newborn Flow

rasa puas hati dapat beli botol ni :)

total spending : RM 77.80

tapi kan, aritu godek2 "Children Place for U" pastu tengok ada offer botol saiz yg sama, tapi untuk kaler biru
cantek!! tapi dah beli yg kaler honey ni, tak kan nak beli lagi kan..
cukup la untuk masa ni kan..
* * *
hohohoho.. mentang2 la baby boy, semua nak biru je.. :D

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails