:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

30 October, 2012

[Pakej] Bengkung + Tungku Baby + Mandian Herba

bengkung untuk mmy dah sampai!
dah lama dah..
baru ada masa nak update :D

beli online kat SINI

[ www.bengkungbersalin.blogspot.com ]

beli pakej punye.. jimat sikit..

bengkung untuk mmy x 2 helai.
(ambil size M & size L)
 tungku baby x 1
mandian herba x 3 

rasanya ok dah amek set ni.. sebab memang tangah nak carik tungku baby jugak..
pastu ada skali mandian herba
bengkung beli 2 helai sebab nanti boleh ganti2 kalau kotor..


harga utk semua ni hanya RM 100 (include pos laju)

rasanya harga dah ok dah..
masa utk survey ni pun tak lama..
so, rembat je mana yg ada..

kalau korang rasa harga ni ok, boleh la contact kak ina cepat!!

owh, bengkung size M ni besar jugak. kalau pakai nanti kene lipat ke dalam lebihnye tu..
ukuran panjang tak amek..
maleh nak ukur, sebab dah simpan dalam gobok.
yang size L tu ofkos la lagi besar kan..
tapi bila memikirkan untuk jangka masa panjang,
baik amek saiz besar satu..
kain bengkung ni ok, tebal
tengah dia kaler maroon/purple tu leh cover sikit kalau terkena kotor masa letak krim ke ape ke kan..

misi seterusnya :
- survey breast pump -

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails