:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

24 July, 2015

Hamper Raya ~ TQ Intech Kitchen

Assalamualaikum..
Just nak update pasal dapat hamper raya dari Intech Kitchen. :)
hahhaha
Nampak sangat tak pernah dapat hamper..
Siap hantar kat rumah ye..
Actually sebelum raya Jessica ada call cakap nak hantar hamper, tapi sebab masa tu dah nak gerak balik kampung, so mintak je la dia simpankan sampai balik cuti raya nanti..
Then, hari Rabu baru ni, Intech Kitchen call balik untuk hantar hamper..
So, tunggu la kat umah..


Alhamdulillah, terima kasih :)
err, bukan takat dapat hamper je tau.  Tapi siap dapat DUIT RAYA lagi :)
dan tak expect pun banyak camtu.. Kalau ikutkan %, dapat la 1% dari 'pelaburan' kitorang tu.. tapi still consider banyak la jugak kalau 3 angka kan..? :D
Alhamdulillah, syukur.  

THANKS INTECH KITCHEN !!
---
Terus bukak page facebook Intech Kitchen .  Tengok ape lagi yang boleh tambah kat umah tu ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails