:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

10 March, 2009

persona pink??

ni la wajah baru MyFerra aku.. cantik x? hehhehe.. oleh kerana 8 Mac dh berlalu, maka dgn ini, boleh la aku meng-hupload gambo kete aku nih.. sblm ni rasia.. baru surprise kan..?? sblm ni ramai yg t'tanye2 ade ke persona pink?? camne ghupenye?? haa.. ni die.. sebijik persona pink..

kete ni x siap sepenuhnye lg sbnrnye.. tp oleh krn ade sbb2 terterntu, maka aku dibenarkan utk melenjan kete nih dulu, sblm dihantar balik ke bengkel.. tp overall, camni la ghupenye kete aku..


pandagan hadapan.. rompong lagik tu..


pandangan belakang.. lampu LED yg masih dlm pantang..

yg lain, kete aku same je.. rim pun pakai yg dulu pnye lg.. cuma tukar kaler, tukar lampur belakang n psg bodykit.. tu je.. yg lelain tu nnti.. or mybe, ni yg last kut.. kang klu ikutkan hati nk make-up kete, sudahnye x kawen aku kang..


SPECIAL THANKS TO :
~ Cik Bun
~ Pak Joe
~ Apple
~ Shah INTROP


10 comments:

mizfieza said...

wah nice kete ko..berapa riban tu nak renovet hehehe....banyk tu guna wet..

FIZA said...

:D byk tu bk gak la.. sbb tu la aku ckp, last make-up kete.. x mampu dah.. :D

Saiful Ramadzan Hairani said...

hmm.... jgn lupa kereta ku juga mau warna pink. vios pink

FIZA said...

vios pink?? betul2 jambu nih.. hahahhaa

mizfieza said...

hahah aku sedih nie sebb ko dah wat kaler tu dulu**dah lama aku aim kaler honda jazz tu huhhu......jeles2..bila lah myVi aku nak make up gak hahahah

FIZA said...

fiza, rilex la.. byk mase lg.. nnti ko wat la.. nnti same2 fiza pink. hahha..

da'Kongzter @ Ikmal said...

Cantik cantik

FIZA said...

tq, ikmal

afixz said...

ermm.. slalu je rsnye nmpk kete nih.. igtkn owner die cina.. hehe

FIZA said...

huhuhu.. nampak kt mane tuh??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails