:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

19 July, 2011

Dapat jugak akhirnya..

lame giler tak cek incik nuffnang ni..
bukan ape, sbb amount tu tak bergerak2..
sampai penah ingat, rosak agaknye..
then, rase nak buang je incik nuffnang ni..

tadi, dengan kadar kemalasan tahap tinggi
sebab dah tak tau nak surfing ape lagi..
bukak jugak la incik nuffnang ni..
tengok, dapat BE !!
sonok2 !!
tak de la banyak sangat pun..
tapi, Alhamdulillah..

:
: picit gambar utk tumbersaran yang berjaya ::

cer tengok gambar tu.. tahun 2010 je yang banyak (banyak ker..?)
tapi tahun 2011, sekali je tau..
hahahah... teruk tak teruk tu ha..
penulis blog macam aku ni, jangan nak berangan la nak earning hari2 kan..

tapi, yang tahun 2010 tu kan, tu mase aku guna network blog..
ramai gak yang masuk..
lepas aku buang network, haram..
ingat nanti nak guna balik la..
hehehe..
tamak betul.

ape pun, time kasih la kat incik nuffnang.
sekurang2nye saye tau, incik masih idup di blog saye..


:: tak jadi nak buang incik nuffnang ;p ::

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails