:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

21 July, 2011

~ pendaftaran.jahitan.kelas mekap.mekap free ~

esok pendaftaran semester baru..
semester 4.. masih ada 6 sem lagi !
masih lama lagi bukan??
berjaya ke tidak nak mengabihkan study ni, same2 la kite tengok ye..
eh, same2 la doakan ye..

setakat ni, pointer masih lagi 3 ke atas.. hehehehe
bangga? tak jugak.. sebab cukup2 makan je..
tapi itu la yang aku dapat hasil usaha aku selama ini..
kejap2 rajin, selalu malas ;p

kelas jahitan, langsung tak pegi dah..
arini last day kelas.. tak pergi..
banyak kali jugak ponteng..
membazir je bayar RM42..
tak la banyak mana, tapi mana nak dapat blaja buat baju kurung yuran murah camtu?
bukan sengaja tak nak pergi, tapi bizi..
start ponteng masa prepare utk wedding minggu lepas..
so, dah tertinggal banyak..
nak jahit kat umah, tak sempat..
balik keje dah penat..
weekend full dengan appointment..
sudahnya, mesih jahit bagi kat intan..
so, simpan je la kain yang tak berjahit ni..
tunggu masa yang betul2 free untuk sambung balik jahit..


bulan puasa ni rasenya nak buat kelas mekap
tapi tak advertise pun lagi..
masih dalam perancangan..
tapi, ape yang pasti, bulan puasa ni nak conteng muka orang..
ade sape2 ke yang free, yang rela muka diconteng secara free??
angkat tangan!
serius ni.. aku perlu conteng muka orang selalu
supaya dapat menajamkan skill yang ada, dan supaya tak lupa..
mekap pun boleh lupa tau..
ye la.. kan ke banyak mende yang nak ditepek..
boleh lupa yang mana nak tepek dulu.. ;p

pasal conteng menconteng muka ni, kene cari date yang betul2 free..
baru boleh menconteng dengan tenang :)
kalau ada yang terbaca n3 ni dan berminat, emel kat aku ye..
free je.. korang tak perlu bayar ape2..
cuma korang kene rela gambar korang di popularkan di blog dan FB
hehehehheheee.. ok ke??

ok la.. tak tau nak citer ape lagi..
aku dah bosan tahap gaban dah ni..
rase nak tido awal je malam ni..

Assalamualaikum..

3 comments:

Anonymous said...

nk2..suke org make up kn muka...hehehehe...

~ida

f.i.z.a said...

ida, ada kat mana? klu dekat, senang la nak conteng muka ida nanti :)

Anonymous said...

ida kat putrajaya je...ala mentee akk dulu mase kat poli...hehehehehe... rajin jengah butik perantin akak...waaa sgt awesome la...rajin wat besnes...keep it up ek... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails