:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

18 July, 2011

honeymoon.. ~ perlu ke?

korang rase penting ke honeymoon?
perlu?
(bajet macam ada peminat setia bace blog nih ;p)

sure ada yang jawab,
"hari2 pun honeymoon"

tak kesah la kan..
cuma pada aku, honeymoon tu penting..

pada aku, honeymoon ni masa untuk berdua..
masa yang kita ada untuk spent time dengan orang tersayang..
kalau boleh, honeymoon la tempat lain..
selain dari rumah la..
baru la ada kenangan..
hehehhee..

bagi yang takde komitmen atau tak bizi tu, takde masalah..
bila2 pun boleh honeymoon..

aku?
tak de pun pegi honeymoon kat mana2..
kat rumah je la..
masa yang ada sangat la terhad..

kalau pergi berjalan tu memang la ada, tapi bukan honeymoon sangat pun..
masing2 bizi dengan hal sendiri..
dengan talipon yang asek nak berbunyi tu..
memang stress la jugak..

kadang2, teringin jugak pegi tempat yang jauh sikit..
tempat yang orang tak kacau..
hahhaha..
tempat yang boleh spent time sebaik mungkin..

tapi tu la..
masa masih belum mengizinkan lagi..
banyak sangat halangannya setiap kali plan nak pergi..
macam2 hal..


p/s : sedih bila teringat melaka..

3 comments:

Fariza said...

wah. sibuknya.
insyaAllah 1 hari nanti ada betul2 masa terluang dan terindah.
syok gila honeymoon. harus off hp, br feel gtu. hik3.

f.i.z.a said...

InsyaAllah.. memang, pasni honeymoon talipon harus off :D

liyana said...

sy pun x sempat honeymoon lagi.. kesian kan... sobb...sobb...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails