:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

21 October, 2010

" Museum of Broken Relationships | Muzium Putus Cinta"

Sumber : Mega, Utusan Malaysia (21 Oktober 2010)


hahaha.. mcm2 ada sekarang ni..
bagi yg x sempat @ tak ada paper utusan arini, meh aku citer sket..

Museum of Broken Relationships atau muzium putus cinta ni ada kat Zegreb, Croatia (Eropah)
telah menjelajah ala2 wat pameran bergerak kat Amerika Utara, Afrika & Asia. Klu x silap Singapore dorang dah singgah tp kat Malaysia ni rasenye x lagi.. ade yg penah tengok ke?


ada tema dlm muzium ni, contoh mcm 'kemarahan & sakit hati', ' kerenah & kehendak' ~ hahaha.. kelakar 

ni pengasasnya, bekas pasangan kekasih.. 
(bleh sepakat tu nak wat muzium nih.. hehhehe)

Drazen Grubisic & Olinka Vistica

antara koleksi kisah cinta tidak kesampaian..

nih mesti melambak punye la..
surat2 cinta..
ini..
kasut (betul2 angkat kaki nih) ;p
ini juga..
ni pon ada.. hahaha. ada tagging sape punye.. hikhikhik
henpon gini leh la letak.. klu iphone, ade ke yg nak letak?? ;p
ini pon.. (ni mesti kes frust giler nih)
siap ada gambar ye.. hahahaa

n banyak lagi la.. 

macam2 la omputeh nih.. idea tah ape2, tp ok la kan.. hahahha.. (aku setuju)

mase bercinta tu semuanye elok2 je.. then bila putus, semua buang.. klu ade muzium nih, leh la simpan.. kadang2 ade yg x sampai ati nak buang kan.. ye la, mane tau putus tu bkn sbb kerelaan hati ke.. ha, anta je kat sini.. hikhikhik

tp klu nak anta, jauh kan.. korang leh la anta online je.. hukhukhuk..
anta gamba la, bukan anta barang betul2.. xde nye dorang tu nak pick up
korang leh anta gamba ke, emel2 cintan-cintun tu ke, ucapan2 ke.. luahan perasaan ke..
n pape je la..

ok, sila ke sini


bleh register & anta la ape yg korang nak anta tu..

atau, korang leh la tengok2 kt web tu..
mane la tau gamba @ kenangan korang ade plak kat situ ke..
hahahhaha
sila semak
*
*
*
"sebuah kisah benar boleh menjadi satu seni"
"lucu dan puitis, tapi boleh merasakan keperitannya"



> tetiba teringatkan sesuatu..<

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails