:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

24 August, 2011

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin

sekarag ni semua mood raya sahaja, ok.

keje melambak, tapi malas nak buat..
buat yang penting2 je dulu..
yang lelain, kiv sampai lepas raya ;p

keje skolah memang tak buat langsung..
kiv sampai lepas raya jugak.

kuih raya atau kek raya semua tak buat lagi..
oven masih dalam kotak
hahahhaa..

nanti la mummy buat ye sayang..
sekarang ni mummy penat ~

rumah pun masih belum kemas
plan nak shopping raya pun belum arrange lagi..

rasa macam banyak sangat je bende nak kene buat..
raya pun dah tak lama lagi..

wish korang awal-awal la..

"SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR & BATIN"

Jemput la datang rumah.. 
err, tapi minggu ke-2 raya baru ada kat umah.. 
minggu pertama bizi, raya dengan keluarga mertua.
:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails