:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

18 August, 2011

study-puasa-raya

post bercuti ke k.r.a.b.i masih dalam draft..
tak boleh upload gambar..
kalau cerita takde gambar, mane best kan..
so, hold dulu la ye..

macam2 nak update ni..
kelas semester 4 dah mula.. lepas raya ni mid-term.
keje skolah masih belum usik lagi..
masih belum ada kesedaran..
seperti sem2 dulu ;p

hujung minggu ni nak buat buka puasa untuk team persona fiza bridal
saje2 belanja orang makan..
buat kat rumah sahaja..
tapi menu masih belum decide..
tak pandai masak pun.. tapi beriya ajak orang..
hahhaha..
hentam je la nanti ek..
resepi banyak, boleh follow..

soal raya pulak, tahun ni beraya di KL
1st time tak beraya dengan family..
camne la nanti agaknya..
mesti sedih..
tapi, sebelum raya balik kampung dulu..
buat lemang. wajib.
tapi, raya ke-2 dah start pasang pelamin dah..
raya ke-3 ada wedding..
so, kalau nak g beraya pun, raya ke-4 la jawabnya.. 
isnin tu pulak dah kerja..
kejap je masa berlalu..
Ramadhan pun semakin meninggalkan kita..
semuanya cepat..

kuih raya masih belum buat..
awal puasa dulu ada buat kuih raya..
popia nestume..
saje test.. buat sikit je pun..
nanti buat lagi..
oven dah beli <-- yahoo!!
semangat nak buat kuih raya, kek, cheese tart semua ada..
tapi, satu pun lom jalan lagi..
dalam masa yang sama, kene siapkan keje skolah..
nak kemas rumah lagi..
huhuhu.. 
terasa sangat penat..

balik ni, ada berbuka puasa dengan opismet..
makan kat luar - Red Wok Bangi.

balik nanti plan nak kemas umah sikit2 nak nak ready untuk sabtu ni..

ok la..
bosan la kerja kat opis hari2..

* menunggu masa balik * 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails