:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

04 December, 2008

aku nak gemok !!


adakah aku akan berjaya menaikkan berat badan aku yg x berapa nak berat ni??
D.A.N
adakah aku akan berjaya menggemokkan badan aku yg x berapa nak gemok ni??

entah la..

aku try je "NUTRA-LIFE MAXIMUM WEIGHT GAIN" ni.. 1st time aku minum mende2 yg seangkatan dengannya. mane tau aku leh jadi gemok ke..

sadis tau dgn keadaan aku yg mcm x cukup makan ni.. time raya baru2 nih pun, ramai sedara aku x kenal aku.. huhuhu.. sadis tul.. kecik ati pn ade.. tp ye la.. dulu aku gemok.. tibe2 je kurus.. sume x kenal. sume tnye aku sakit ke ape.. aku SIHAT.. cuma kurang berat badan je..

aku kene minum susu ni 3 kali sehari. aku gune botol air pink tu sbb senang aku nk goncang je.. malas nk godak. lambat. bekas susu baby tu aku beli khas utk aku letak susu tu.. senang.. dlm tu ade 3 partition. so, aku g opis, aku akan bawak dua2 mende tu..

tapi, aku ade la sekali dua ter escape minum susu tu.. hehehhee.. tp pasni, aku akan pastikan, aku minum tu 3 kali sehari setiap hari..

susu ni harganya RM106.90 untuk 1.5 kg. ok la harga die.. mule2 tu nk beli APPETON WEIGHT GAIN.. harga lbh krg je la.. tp org ckp, appeton weight gain tu x berkesan sgt.. so, aku try nutra-life maximum weight gain, even aku x penah try appeton weight gain..

start minum susu : 24 November 2008
berat : 43 kg | tinggi : 159 cm
lilit pergelangan tangan : 12 cm

--> target 50 kg <--

14 comments:

saifulramadzan said...

tahniah.. semoga kamu cepat gemok n sihat. kita akan selalu kuat makan. akuuuu.... nak kuruussss.... kamuuuu.... mahuuuu... gemmuuuukk.... huhuhuh.

AQisH said...

amboiii..org sebok nak kurus dia lak sebok nak gemokss ehh..hehe..btw salam singgah..nice blog..singgah² blog akak eh..tukar² link nak ;-)

iso said...

nk cepat senang jer. kawin lps tu pregnant. gemuk punya la :)

fiza said...

kak aqish.. thanks singgah! ok, tukau2 link.. skrg ni mmg nk gemok.. nnti klu dh gemok, nk kurus pulak.. hahahha..

fiza said...

yela2.. kene kawen cepat la camni.. nnti cepat gemok. :p

Sayang_Liedz said...

Hi slam perkenalan.Hope dapat la tambah berat badan ya

halim said...

salam perkenalan..nanti dah gemok leh r redeem hadiah k...

Shima Sulaiman said...

petua menggemukkan diri - jgn makan asam/jeruk, jgn ambik cuka. Makanan mesti sentiasa ada dlm poket, handbag, drawer, kete, almari dan sentiasa mengunyah setiap jam...perghhh badak air pun give-up! Hahahahha!

mizfieza said...

hahha fiza aku nak kurus ko nak gemuk lak nyek ...bagus betul....

ina said...

hi,

slps consume nutra-life selama 37hari mcm mana? any difference? sila update.. klau btul bole gain weight sy pn mahu try... ;)

fiza said...

so sori.. dh x minum.. sbb 2 minggu kursus.. ade makan & minum.. so, x bawak bekal g opis.. malam je minum.. tp ade timbang sekali.. naik 1KG. tp x ingat mase bile timbang..

pasni, sy akan pastikan minum susu ikut jadual. orait.

Anonymous said...

camner berat sekarang?naik tak?

LADY Zee said...

beli kat mana murah harga ni

Nurhafizah Matsah said...

LADY Zee: sorry dah tak ingat dah beli kat mana.. lama sangat dah pun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails