:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

06 August, 2010

iPhone & Haagen Dazs


30 Julai 2010

besday aku yg ke-24

tahun ni cik bun hadiahkan ni..


hehehe.. akhirnya.. tercapai gak hajat nak ade iphone..




iphone aku kaler putih. casing aku pakai kaler pink. (takut calar beb) hehehee

aku x sempat nak explore iphone ni lagi. byk lg yg aku x tau psl iphone ni..
tp kan, balik je umah, cik bun asek men game kat iphone tu je.. huhuhu..

aku @ iphone ~ dia pilih iphone.
ade ke patut !! ces.
*
*
*
pastu ade lg 1 hadiah..

ni ha cik bun kasi..


eskrem haagen dazs.

kelakar ke? lantak la kan.. cik bun kasi ni sbb seumor idup aku, dah 24 tahun ni tak penah merasa haagen dazs. kesian betul kat aku. hahahhaa..

mini cups je pun, tp dh bape hengget dah kan.. cukup sekadar nak merasa. nnti org ckp langsung x penah makan kan..

bile dah makan, aku decide,

aku x mo lagi eskrem ni.

x sedap.

1 kotak eskrem haagen dazs ni dah bleh dpt 3 bekas eskrem nestle. lg sedap. 
;p

***

time kasih byk2 kat cik bun sbb adiahkan iphone tu.. hehehhehehe..

i love u lah sayang !!

3 comments:

fiszah_pjo said...

lahh..tak sedap ke eskrem haagen dass tu??bg sy very the yummy..maybe sebab beli pon cup keci je..so rs nikmat le..hubby fza belikan 4 cup..so rs byk le kot..tp mhl..sy pon br skali try

f.i.z.a said...

hehehe.. entah la.. sy rase x sedap. mmg mahal pun.. huhuhu..

Miera@BeLL said...

same la kite...seumo idop br dpt rase skali...tu pon time dlm flight nak ke beijing 3 tahun lepas...pastu dah x der nk makan dah sebabnyer nk beli kene pikir 5x dulu...huhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails