:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

22 December, 2010

[Cerita Basi] ~ HP Mini dah dapat..

baru teringat nak hupdet psl ni..
basi dah pun..
tp mendenye x basi..
klu basi, aku pulangkan balik
hahaha


lamer giler.. kunun janji 2 minggu..
berbulan2 baru nak dapat..
awal sem register, hujung sem baru dpt..
sebaik x hujung pengajian..
huhuhu

2 minggu yg dijanjikan tu adalah tempoh masa untuk penghantaran netbook selepas pemasangan streamyx
yg jadi lame sgt tu sbb nak tunggu turn pasang streamyx tu la..
berzaman2
tambah2 pulak umah aku xde tepon.. nak kene tunggu pasang line tepon lagi..
hmmm..
 tp ape pun, dapat gak la netbook free ni..
free ke? hahhaa
aku dpt ni 19 November 2010
lame bukan??
 encik asben merasmikan..
kasi la can..
amek ati.. hahaha
 belek2
 tengok2

then semua urusan bab install meng install ni aku serahkan kat encik asben..
kate pegawai it kan.. so, sila jalankan tugas anda. hikhikhik
netbook ni dpt 0 je..
aku order je dgn encik asben nak apa ada dlm itu netbook.. hikhikhik

tp, sejak dpt netbook ni, aku rase ade la 2 kali kut aku guna..
sbb si adik aku, cikin ada kat umah..
netbook ni dah mcm dia punye dah..
xpe la.. kasi can..
time cuti skolah.. sok dok asrama x dpt de nak bawak netbook ni..
lg pun, kire upah la..
dok umah aku sorang2..
kemas2..
masak2..
byk tolong aku..
hahhaha..
n sebagai upah, ko pakai la netbook tu sampai lebam..
lagi2 ada streamyx yg laju tu..
umah lak ada wi-fi, lagi la senang nak online..
ko nak baring, ko nak tergolek, 
ikut suka ko la..
lipat baju pun, still bleh online fb kan..? kan?
bantai ko la..

tp aku rase mcm x puas je klu gune netbook ni.
kecik bebenar..
hahhaa.. dulu beriya2 sgt nak mini bagai,
dah dpt, x nak pulak..
mmg la senang nak bawak ke mana2,
tp
nak nengok screen tu pun buleh tahan la berpinar bijik mata
kocik wei!


err, psl streamyx tu, so far so good. laju je.. cuma kadang2 tu ada la problem sket2.. tp overall ok je..
agaknye lepas adik aku balik asrama, bleh la aku hupdet blog selalu..
kut rajin la..

1 comment:

ElyaElmo said...

sy pun adeeee!!!hehehhe.tapi jarang pakai..pakai bile travel je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails