:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

29 December, 2010

WAREHOUSE SALES @ Taman Shamelin (22 Dis 2010 - 2 Jan 2011)

 Warehouse sales @ Taman Shamelin
22/12/2010 - 2/1/2011


singgah pun secara kebetulan.. ikut banner, sure sampai.

baju je yg murah2..
handbag & kasut harga same je mcm biasa..

baju pun baju t-shirt2 je..
nak wat belasah kat umah ok la..

kilang.. ke kedai.. x tau la.


sesape yg dekat2 tu leh la singgah.. mane tau ade yg bleh di rembat ke..
masih sempat lagi utk menerjah

 depan kilang ni ada org jual eskrem..
bersedia utk di pow oleh budak2.

err.. org yg jual eskrem tu ckp, bulan Januari nanti ada warehouse sale utk Kikilala..
bape hb x ingat pulak..
kut2 aku tersengaja tau nanti, aku update ye..

daa.... 

note : aku x beli pape pun.. x berkenan..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails