:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

14 January, 2011

14 Januari 2011 ~ Tetap 3 Tahun

Alhamdulillah,
arini (14/01/2011) genap perkhidmatan aku kat UPM ni 3 tahun..
perkhidmatan tetap.
rezeki masih kat sini
jodoh pun jumpa kat sini
dan masih lagi bertahan..

3 tahun kat opis yg sama.
3 kali bertukar bos
dari cik sampai la jadi puan
dari bertumit tinggi sampai la pakai selipar je ;p
masih kat sini..

rase kejap je..
x terasa masa berlalu..
dari x tau apa, sampai la jadi diri aku yg sekarang ni..
boleh la diharap
banyak pengalaman keje kat opis ni.
best kat sini
x nak tukar tempat lain..
tapi klu kene tukarkan camne? x nak. x nak.

kadang2 tu mmg ada rase tension
rase fed-up bila ngadap mende yg sama
rase nak berenti keje pun ada..
rase nak mintak tukar pun ada..
macam2 la.
tp, Alhamdulillah..
aku masih bertahan.

keje kat sini rilex sikit
kadang2 la
otai2 x de kat opis
bleh jadi 'maam'
ada bilik sendiri
even bilik kecik je, tp ok sgt la utk aku ngadap pesbuk
kat sini jadi p.a big boss
tempat lain blom tentu dpt.. - elaun lebih sket ;p
kat sini kebanyakkan semua staf2 baru 
aku ni kire 'lame sikit' je la dr yg lelain

hehehe..
x kesah la ape pun kan..
yg penting, selagi mata celik,
keje, keje, keje
ujung bulan cek account,
gaji dapat..
Alhamdulillah..

---

* pehni dah x potong kwsp lagi dah.. duit dlm acc. dah bleh kasi keluar! yahoo! *

4 comments:

Tihara said...

wishlist bweli lori tu ada persamaan lar..saya pun ada life kat UPM tp dulaa..sweet memory ;)..nice blog, nice you

Nasuha Salleh said...

bab gaji tu juga yang paling menyejokkn hati. hehe =D
moge bertmbh2 murh rezeki ye kak ;)
My Recent Post: Geo Lens Superb Untuk Mata

fa10 said...

nnt cashout KWSP.. boleh la cuci mata, jadi org kaya kejap

f.i.z.a said...

tihara : hehehe.. hope dapat la beli lori nanti.. UPM mmg best.. :)

nasuha : hehhe.. tu la.. janji dpt gaji tiap2 bulan.. thanks, & wish kamu selalu murah rezeki juga..

fa10 : hahha.. entah la bila la agaknye leh cash out.. x sabau nak jadi kaya kejap! hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails