:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

03 January, 2011

result dah kuar (sambungan..)

frust gak la bila cek result final utk sem 2.
huhuhu
nasib la kan..
sape suh malas!

1 paper kantoi.
siot tol..
x pepasal nak carry
tp nak wat semakan dulu la..
mane tau untung nasib baik ke..
lg pun fail tipis je.. (hahhaha.. istilah tah pape)

ape pun, pointer masih lagi maintain 3 ke atas
tetap dapat adiah sepek mata dari encek asben.
hehhee
mata dah rabun la..
berjangkit dgn dia kut ;p

err.. back 2 d story.
klu lepas wat semakan, result masih sama,
redha je la carry paper tu..
tp ape yg penting, bukan sem 3 ni la aku carry..
mane larat.. tu pun dah 5 subjek, nak menambah lagi
gilo apo.
aku plan nak carry mase sem 6 nanti
lambat lagi..
ape yg dah belajar ni, sure lupe balik
tp time sem 6 tu aku ada transfer jam kredit
so, boleh la nak amek time tu..
InsyaAllah..

azam sem baru sempena tahun baru ni
nak belajar rajin2..
xmo ulangi kesilapan dulu
tp boleh ke?
kadang2 aku ni hangat2 tahi ayam je..
ape pun, aku akan cuba, InsyaAllah..

biar la org ketawakan aku sbb ada paper kantoi..
biar la ada org mengata aku sbb sibuk carik duit je..
biar la ada org cakap padan muka kat aku..
biar la klu ada org ckp aku ni macam2..

ada aku kesah??
lantak situ !
macam la ko bagus sangat! hahahhaa

ape yg penting, aku tau sape aku
dan
aku tau kemampuan diri aku

baru sem 2, masih ada 8 sem lagi
tengok, larat ke tak larat.. ?
hahhahahhaha..

1 comment:

Tihara said...

salam singgah sini,
good luck ea ;)egawoodg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails