:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

07 January, 2011

Semester 2 ~ abis suda

gamba mase last sem 2.
lagi 2 orang dah balik awal..

gamba ni dah lame dah.. cumanya baru jumpe..
so, update je la..

nnti dah tua2 nanti leh la tengok balik.. (tentibe)

teha, aku & kembar

err.. dorang tu bukan kembar sebenarnye..
tp dorang suka pakai 100% sama

dari ujung tudung sampai la ujung selipar

henbeg, purse, kasut semua sama..
henpon je kut yg aku rase x sama

even dah 2 sem (setahun la kan) aku kenal dorang,
aku still x leh nak bezakan mana satu jas, mane satu jes
penah wei,
beriya2 aku bukak fb dorang ni..
bezakan & ingat nama
tp bila jumpa,
x ingah dah..
hehehhe.. sory jes..

mmg la muka darang x sama..
tp aku blur..
hikhikhik..
klu nak panggil, panggil je jes..
dua2 pandang..

citer lain pulak..
Alhamdulillah, ktrg dah selamat lepas sem 2..
result pun dah kuar..
semua hebat2.. kecuali aku

x pe.. masih ada masa utk belajar..
ok la.
jumpa sem 3 ni ye.. ujung bulan ni..

daa..

* aku akan berusaha utk membezakan dorang berdua ni

2 comments:

jay said...

owh ruginyer..ms nih akk ng ta'a da blk laju2..haha!dr sem 1 smp bile2 msk klas lmbt,blk laju2..exam pon klua laju2..hehe..

f.i.z.a said...

kak jannah : hahhaha.. tau x pe.. tp kire ok la.. result memang boleh tahan. so, x kesah la balik laju2 pun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails