:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

17 December, 2012

Barang baby lagi

dah lame beli, baru nak update.. 
bila google, jumpa barang baby yang comel2
rasa semua nak beli..
hehehehe..
kalau baby 1st memang camni kut..

yang barang2 ni beli online kat 


barang2 yang beli kat sini :

(1) zipper diaper stacker x 2
ambil yang pakej RM 50 untuk 2 zipper diaper stacker
kalau beli satu, harganya RM 30

ambil kaler merah & kaler biru
senang & nampak lebih kemas untuk simpan pampers :)


:: zipper diaper stacker ::

(2) barut bertali & zap on x 2 set (10 helai)
ambil yang set punya, RM 28/ set
satu set ada 5 helai. boleh campur2
masa ni rambang mata masa pilih corak, terus tambah lagi 1 set
kiranya beli 2 set (10 helai) RM 56

banyak ambil yang stripes punye..
barut yg dah ada, kebanyakan plain je..
ambil 5 bertali, 5 zap on..

:: barut ::

(3) therapy socks x 1 pasang
tak plan pun nak beli asalnya. tapi masa kat kedai (rumah) dia, rasa nak beli pulak..
lagi pun kaki selalu kejang.. tu yg nak try tu..
mana tau ok pulak ke kan..
harganya RM 39 sepasang

:: therapy socks ::

barang2 ni beli & bayar online
tapi sebab nak pilih corak punye pasal, self pickup @ bangi
payment yang tak cukup, bayah cash je kat tuan kedai..

:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails