:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

20 December, 2012

Jamu ~ Set Bersalin

selepas puas mensurvey jamu mana yg paling ok
(even tak pernah pun makan jamu & tak sure boleh telan ke tak jamu ni)
Set Bersalin Nona Roguy (NR) yg dipilih..

beli dalam bulan November aritu..


banyak sangat jamu2 yang dijual & macam2 pendapat yang kita boleh dengar
tapi NR jugak jadi pilihan hati
mybe sebab aku ni lebih percaya kepada jamu2 tradisional kut.. :p

selepas bajet diluluskan oleh incik asben, harus la dengan pantasnya mengorder kan..

set ni ada :
PhytoNatal - 90 biji
Akar Herbanika - 10 paket
Minyak Herbanika - 100 ml
Herbanika Barut (krim) - 60 gm
Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
Herbanika Lulur - 100 gm


cek mfg date dulu ye.. mane tau stock lame pulak ke kan..
abaikan kotak yg kemek tu, akibat pos laju :p

set rangkaian herbanika bersalin NR ni dibeli dengan harga RM 300

dapat free ini


set percuma ni boleh pilih nak yang mana..

yg ni "set pilihan 3"
1- barut
2- minyak telon
3- tungku baby
4- pilis
5- kapsul haruan
6- losyen pati halia

dan free postage.

sebelum tu ada jugak register dengan website NR sendiri. harga lebih kurang sama. tapi takde free gift.
cuma ada yg kata, kalau beli kat web NR ni kene tunggu sale baru dapat harga murah..
tunggu punye tunggu, takde pun..
dari duit abis, baik terus beli kan..

set ni beli dari Min Anggun Beauty.



harapnya kuat la semangat nak menelan jamu2 ni ye.. :D

2 comments:

mrs gold said...

nanti review ye..aku pon x pkir nak guna pa lagi ni

f.i.z.a said...

wokey ummi.. nnti lepas makan aku review ye.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails