:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

19 December, 2012

beg baby & beg mummy READY !!

malam tadi (18/12/2012) baru selesai packing barang2 untuk di bawa ke hospital
Alhamdulillah..

lambat betul.. tapi siap jugak.
so, incik asben tak payah risau lagi
kalau tak tu, asek menanya je beg dah siap ke belum..
klu la tetibe terberanak & beg tak siap lagi..
tak tau la incik asben boleh carik ke tak barang2 baby & barang2 mummy..
sebab semua keperluan kat rumah tu, mummy je yang tau kat mana tempatnya..

masa semakin dekat.. Isnin ni dah 36 minggu.
kaki pulak dah mula membengkak..
tapi ada jugak orang yang dah nak bersalin, tapi kaki tak bengkak pun kan..
tapi ape pun, perlu lah berhati-hati..


beg baby mesti la yang biru tu..
beg mummy yang pink tu..
dalam plastik kuning tu, selipar
beg besar, tapi isinya tak penuh pun..
kang orang cakap nak pindah ke hospital ke hape kan..

isi dalam beg tu boleh refer kat SINI ya

beg baby tu masa mula2 beli rasa macam kecik je.. 
muat ke nak isi barang2 penting baby..?
tapi semalam dah packing, banyak lagi ruang.
beg tu pun best sebab banyak compartment 
so, senang sikit nak susun dalam tu..
teratur dan kemas.

malam tadi pun dah inform incik asben barang2 yang ada & kat mana tempatnya dalam beg tu..
takut dia tak jumpa je nanti bila dah panic kan..
tapi InsyaAllah ok..
sebab beg tak penuh pun.. boleh je selongkar semua barang kalau tak jumpa.

pagi tadi, beg2 tu dah pun selamat dihangkut dalam kereta.
akan dibawa ke hulu ke hilir.
memang tu je kereta yang kami guna, so takde masalah la kan..

:: mode : tak sabar, tapi takut ::

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails