:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

07 December, 2012

Barut Baby Lagi..

dah beli lama dah.. 
baru nak update.

rasanya barut ni dah terlebih-lebih bilangan dari yang dalam checklist
hohohohoho
mula2 dulu ingat tak payah beli sebab along nak bagi, tapi rupanya salah dengar..
yang dia nak bagi bukan barut baby, tapi bengkung mmy..
huhuhuhuhu..
bila survey2 kat internet ni, macam2 corak la jumpa kan..
design pulak comel2 belaka.
rambang mata jadinya.

ni salah satu set barut yang dibeli.
ada banyak lagi.
nanti update pulak barut lain ye..


kali ni beli barut bertali pulak..
beli ni sebab terpengaruh dengan warna dia..
hahhaha.. cantik sebab dia plain shj.
barut ni jenis kain cotton.

harga 1 set (6 colour) RM 36.00
postage RM 7.00
total RM 43.00

mahal sikit dari yang sebelum ni..
tapi harga tak kesah, sebab puas hati dapat barut comel
hohohoho


tuan kedai siap bagi free gift lagi.
satu untuk mummy, satu untuk baby
:)

terima kasih ye..
comel2!

sape nak beli boleh la jengah FB MB Collection
link :
http://www.facebook.com/pages/MB-Collection/205449132835601

nanti update barang baby yang lain pulak ye.. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails