:: JOIN THIS SITE ::

Follow by Email

21 December, 2012

Misi Mencari Tukang Urut

selepas membuat pertimbangan sewajarnya
(skema la pulak)
mummy akan berpantang di Serdang sahaja.
tak balik ke rumah mak atau mak mertua

untuk kami yang jadual agak padat ni memang sangat la susah kalau takde kat rumah
apatah lagi kalau nak tinggalkan adik sorang untuk uruskan butik
tidak la kut..
at least, kalau mummy ada kat rumah, senang sikit nak manage kan..
incik asben pun dah setuju supaya mummy berpantang sahaja di sini..

jadinya, mummy kene la mencari tukang urut di kawasan terdekat
ada juga tanya pada kawan2
tapi belum contact lagi..
arini boss takde, so sempat la nak mengugel pakej2 urut lepas bersalin
banyak rupanya..
mak bidan pun dah maju tau..
online saje.. :D

ni list/ link yang sempat di terjah.
mummy tak decide lagi nak ambil siapa
and mummy takde pun contact sape2 lagi
survey dulu..
kalau rasa ok, baru nak contact tanye
boleh gitu? :p

dalam list ni, ada jugak yang tak update blog
tapi ada no fon..
kalau ada yang nak tau lebih lanjut, bleh call direct la ye..

Jemari Tradisi Ummi
Jalan Muhibbah, Taman Muhibbah, 43000 Kajang
Siti Maznah : 013-353 5969

Teratak Sri Cendana
No. 10, Jalan 8/33B, Seksyen 8 Tambahan, 43650 Bandar Baru Bangi
Pn. Hani : 012-316 6074

Rimbunan Puri Village Spa
513B, Jalan A, Kampung Pandan, 55100 Kuala Lumpur
Kak Ela : 016-379 5103

Jemari Tradisional
Kuala Lumpur
Pn. Rozita : 012-243 1966

Ummie - Tradisional Confinement Lady Consultant - Berpantang Tradisional Moden
Bangi
Pn. Zai : 017-297 4357 / Pn. Ani : 013-341 1502

Cintasari Tradisi Spa
No. 6A, Pusat Commercial Ara Ampang, Jalan Ampang, 68000 Ampang
03-4256 9998

Suria Beauty Home Spa
SA 69, Lorong 3 (Masjid Nurul Iman), Kg. Tengah Batu 13, Jln Klang, Puchong
Suria : 013-346 5248 / HQ (Leeza) : 017-267 5372

KakMek Urut
013-698 3686

banyak lagi sebenarnya..
tapi yg list kat atas ni yang berdekatan rumah mummy je ye..

---

nanti kalau rajin, sambung survey lagi..

daa..

2 comments:

Anonymous said...

Jemari Tradisional service very bad.saya dah pernah ambik.sgt2 rasa tertipu

Anonymous said...

saya setuju komen di atas!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails